› 
 › 
14.01.2020

Sıla ve Hazer Amani dünyaevine girdi!

Sıla Gençoğlu ve Hazer Amani, 13 Ocak 2020 Pazartesi akşamı Maçka'daki Alancha Restoran'da gerçekleşen sade bir tören ile dünyaevine girdi.

Sıla ve Hazer çifti, dün Nişantaşı'ndaki evlerinde düzenlenen sade bir törenin ardından yine Nişantaşı'nda gerçekleşen sade bir düğün ile dünyaevine girdi. 

Sıla Gencoğlu ve geçtiğimiz yıl adını MasterChef yarışmasıyla duyuran şef Hazer Amani, 13 Ocak 2020 Pazartesi akşamı sadece yakın dostlarının davetli olduğu bir düğün ile Maçka'daki Alancha Restoranda birlikte bir hayata evet dedi.
 
Sıla & Hazer Amani

Sıla'nın şahitliğini, menajeri Serkan Güney ve müzik direktörü Burak Erkul üstlendi. Hazer Amani'nin nikah şahidi ise Beyazıt Öztürk ve Kemal İnal oldu. Sade bir törenle dünyaevine giren çiftin nikahta "Evet" dediği görüntüler sosyal medyada paylaşıldı.
 
Sıla & Hazer Amani düğün

Özlem Süer imzalı sade bir gelinlik tercih eden Sıla, 100'e yakın dostunun davetli olduğu düğününde kendi sahne alarak, şarkılar söyledi...
 
Sinem Kobal & Kenan İmirzalıoğlu

Fotoğraf: Sinem Kobal & Kenan İmirzalıoğlu

Sinem Kobal ve Kenan İmirzalıoğlu çifti de bu mutlu günlerinde Sıla ve Hazer çiftini yalnız bırakmayanlar arasındaydı. Düğüne eşi Kenan İmirzalıoğlu ile katılan Sinem Kobal, Maria Lucia Hohan'ın imza niteliğindeki tarzını yansıtan derin yırtmaçlı yeşil ipek elbisesi ile magazin habercilerinin dikkatini üzerine çekti. 

Sıla ve Hazer Amani'nin sade nikah töreni ve düğünü için magazin ne diyor?

Kanal D ekranlarında yayımlanan Müge ve Gülşen'le 2. Sayfa programının haberine göre erken nikahın sebebi Sıla'nın 1,5 aylık hamile olması. Yaşı daha fazla ilerlemeden anne olmak isteyen 39 yaşındaki Sıla, bu şansı kaçırmamak için sevgilisiyle evlilik kararı almış. Hazer Amani,
POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2