› 
 › 
@Pudra özel haberidir, izinsiz kullanılamaz. 02.03.2017

Bohem ve şık yaz gelinleri

Tuvanam Bridal Exclusive for Davet Çok Elbisem Yok Koleksiyonu ve 2017 gelinlik trendlerini merak ediyorsanız bu haberimiz sizin için.

Tuvanam ve Davet Çok Elbisem Yok birlikteliği ile hazırlanan "TUVANAM Bridal Exclusive for Davet Çok Elbisem Yok" gelinlik koleksiyonu sadelik, saflık ve güzellikten ilham alıyor. Fenix İstanbul’da gerçekleştirilen büyüleyici defile sonrasında Tuvana Büyükçınar Demir, Eda Franci ve Seda Yenigün ile konuştuk. Peri masallarını andıran gelinlik koleksiyonlarını ve yeni sezon gelinlik trendlerini sorduk.
 

Koleksiyonunuzda 14 parçadan oluşan gelinliklerinizi tanıttınız. Sizin modellerinizi diğerlerinden ayıran en önemli fark nedir?

Tuvana Büyükçınar Demir: Daha entelektüel tarza sahip, şık ve zarif gelinleri yansıtıyoruz. Elbiseden ziyade, gelinin ön planda olmasına özen gösteriyoruz. Kimse gelinliğinin içinde kaybolmak istemez. Abartılı modeller yerine bohem ve sadelikten yanayız. Vazgeçemediğimiz ipeği tüm modellerimizde kullandık. El emeğinin zarafetini göz önünde bulundurmayı seviyoruz. Üçümüzün de vazgeçemediği tek unsur; kalite… Kaliteli malzeme ve kaliteli işçilikle sezonun trendlerini gelinliklerimize yansıtıyoruz. 
 

2017 İlkbahar-Yaz sezonunda bizleri neler bekliyor?

Tuvana Büyükçınar Demir: Yeni sezonda uçuş uçuş danteller, şifonlar, inci detaylar ve çiçekleri ön planda göreceğiz. Biz kendi koleksiyonumuzda özellikle gerçek çiçekler kullanmaya özen gösterdik. Dantelin, çiçek baskılı modellerin ve renklerin yoğunlukta olduğu eğlenceli bir sezon bizleri bekliyor.
 

Yazın öne çıkan renkleri neler?

Tuvana Büyükçınar Demir: Kesinlikle her yerde beyazı göreceğiz. Metalik renkler kıştan kalma hakimiyetini sürdürmeye devam edecek. Tek renk üstüne bir yaz beklemiyoruz. Kendiliğinden dokulu ve baskılı kumaşlar oldukça iddialı bir havayla gelecek. Mercan rengi, limon sarısı en moda renkler arasında. Şimdiden dolabınıza eklemelisiniz.
tuvanam-bridal-exclusive-for-davet-cok-elbisem-yok-gelinlik-koleksiyonu

Yeni sezonda gelinliklerde göze çarpan etkileyici detaylar neler olacak?

Seda Yenigün: İpek satenler, inciler, püskül ve düğme detayları gelinlik modellerinde vazgeçilmezler arasında.
 

Gelinliği tamamlayan aksesuarlarda neler göreceğiz?

Eda Franci: Bize göre bir gelin abartıdan uzak olmalı. Doğallık, her zaman daha zarif görünmeyi sağlar. Gerçek çiçekler, taçlar ve duvak olmazsa olmaz aksesuarlardandır. İnciler ve eskitilmiş taşlar kullanılan küpeler, taçlar daha elegan bir görünüme kavuşturur. 
 

Duvak seçimlerinde ön plana çıkan modeller arasında neler var?

Seda Yenigün: Biz hazırladığımız koleksiyonda, duvaklarda el işi nakışlar kullandık. Dantelin az olduğu, sadece detay olarak kullanıldığı uzun duvaklar öne çıkan modellerimiz arasında. Bir de doğal tülün olduğu aralarına inciler serpilen modeller ışıltıyı seven gelin adayları için ideal.
 

Tüm zamanlarda en çok tercih edilen gelinlik modeli sizce hangisi?

Eda Franci: Prenses modeller ve uçuş uçuş kuyruklar çoğu kadının hayalindeki model. Straplez tercihi yavaş yavaş azalıyor. Kol kısmı dantel gelinlikleri daha çok görecek gibiyiz.
 

Her birinizin ayrı ayrı severek kullandığı, vazgeçilmez moda parçalarınız neler?

Tuvana Büyükçınar Demir: Kesinlikle taşlanmış ipek gömleğim. Çok uzun yıllardır kullanıyorum, uzun yıllar daha vazgeçilmezim olacağına eminim. 
Eda Franci: Beyaz dantel elbiseler giymekten sıkılmayan tek model.
Seda Yenigün: Botlarımı seviyorum. Hem rahatlar, hem de yaptığım her kombine uyum sağlıyorlar.
tuvanam-bridal-exclusive-for-davet-cok-elbisem-yok-gelinlik-koleksiyonu.jpg
Konuyla ilgili diğer yazılarımız
Son 50 yılın gelin saç trendleri
1960'lardan günümüze gelin saç trendlerini bir video ile anlatan Vlogger'ı Kayley Melissa bizi nostaljik bir yolculuğa çıkarıyor.

Düğününüzde yapmamanız gerekenler
Düğün gününüzde mutlu ve heyecanlı olmanın yanı sıra kendinizi çok stresli hissetmeniz doğal. Strese kapılıp yapmamanız gereken hataları Pudra.com yazdı.

Kişiliğinize uygun gelinlik modeli hangisi?
Seçtiğiniz gelinlik, günlük hayatta tercih ettiğiniz kıyafetler gibi kişiliğinizi yansıtır. Kişiliğinize göre hangi gelinlik modellerini seçebileceğiniz Pudra.com’da.

İstanbul'un en güzel düğün mekanları
Unutulmaz bir düğün için İstanbul'un en güzel düğün mekanlarını sizler için derledik. Nerede neler var, birlikte bakalım.
POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2