› 
 › 
@Pudra özel haberidir, izinsiz kullanılamaz. 02.07.2014

Ünlü modellerin unutulmaz gelinlikleri

Düğün gününde göz kamaştırmak için modellerin ikonikleşmiş gelinliklerinden ilham almaktan daha güzel ne olabilir! İşte unutulmaz gelinlikler Pudra.com’da.

Tasarımcıların gözdeleri yani podyumların aranan modelleri evlendiğinde, modanın sihri de ortaya çıkıyor. Kim Kate Moss’un John Galliano ya da Coco Rocha’nın Zac Posen gelinliğini unutabilir ki? Geçtiğimiz ay bu listemize Chanel Haute Couture gelinliği ile ünlü model Poppy Delevingne de eklendi.

Cindy Crawford’dan, Lara Stone’a kadar gelmiş geçmiş en ünlü modellerin ilham veren gelinliklerini görmek için galerimizi tıklayın.



Ünlü modellerin gelinliklerini incelerken dikkate almanız gereken bazı önemli noktalar var. Gelinlikler, düğün konsepti ile uyumlu olduğunda kendini gösteriyor. En güzel gelinlik modelleri bile yanlış tema ile eşleştiğinde sıradan bir tasarım olmaktan ileri gidemiyor. Kim masalsı bir görünüme sahip olmak varken, sıradan olmakla yetinir ki!

Anja Rubik’in Pucci by Peter Dundas imzası taşıyan kısa kesim gelinliği, sahil ve kır düğünleri için ideal. Bu gelinlik modelini samimi bir konseptin yerine resmi ve gösterişli bir düğünde tercih ettiğinizde uyumsuz bir gelin olmanız kaçınılmaz.

Ağır bir temanın hakim olduğu düğününüz için, Coco Rocha’nın etek kısmından itibaren kabarık bir şekilde inen Zac Posen gelinliğini ya da Victoria’s Secret meleği Lily Aldridge'inki gibi etek kısımları hareketli, sade ve zarif bir gelinlik modelini tercih edebilirsiniz.
POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2