› 
 › 
@Pudra özel haberidir, izinsiz kullanılamaz. 13.02.2015

Vakko Wedding 2015 gelinlik modelleri

Bu yaz evlenecekseniz Vakko Wedding'in 2015 gelinlik modellerine bakmadan gelinliğinize karar vermeyin. Masal gibi bir düğün ve rüya gibi bir gelin olmak için Vakko Wedding birbirinden güzel gelinlikler sunuyor.

Elie Saab, Mensa

Vakko Wedding, dünyaca ünlü tasarımcı ve markaların en özel gelinlik modellerini kapsayan 2015 koleksiyonuyla gelinlerin hayallerini gerçeğe dönüştürüyor. Dünya gelinlik trendlerine yön veren tasarımcıların birbirinden özel ve şık modellerinden oluşan koleksiyon altı ana temadan oluşuyor.

Vakko Wedding 2015 koleksiyonunu göremek için galerimize tıklayın.

Zarif Çiçekler temasında; alışılagelmiş üç boyutlu çiçekler tül, organza ve işlemelerle farklı bir şekilde yorumlanarak kumaşla bir bütün haline geliyor. Özellikle Elie by Elie Saab bu trendin izlerine sıkça rastladığımız bir koleksiyon sunuyor.

Işıltılı Satenler temasında; sade ama ışıltılı satenler, hem kabarık ve gösterişli modellerle, hem de daha sofistike ve yalın formlarla karşımıza çıkıyor. Dantel duvaklar, gösterişli çiçekler, ışıltılı taçlarla buluşan saten gelinlikler, kraliçe ihtişamıyla göz kamaştırmak isteyen gelinlere hitap ediyor.

Romantik Danteller temasında; her dönem ilgi gören, zamansız ve romantik kumaş dantel, klasik ve yeniden yorumlanan formlarıyla bu sezon da kendini unutturmuyor. Dantel desenlerinde klasikleşmiş çiçek motiflerinin yanısıra 2015 koleksiyonunda, geometrik desenler ve fishnet görünümü de ön plana çıkıyor.

Masalsı Tüller temasında; klasik kabarık gelinlikler 2015 sezonunda daha yumuşak ve hafif tüllerle buluşuyor. Farklı dikiş teknikleri uygulanarak ortaya çıkan detaylar, minimal ve modern çizgiler oluşturuyor. Sade modeller ile göşterişli olmayı seven gelinler bu sezon tül modelleri tercih ediyor.

Uzak Düğünler temasında; dünyada ivme kazanan bir trend haline gelen ‘Destination Wedding’ konsepti, modern bir tarz oluşturuyor. Zaman zaman abartılı detaylar sade hatlarla buluşuyor, bazen de sade kesimler minimal farklılıklarla karşımıza çıkıyor. Vintage şıklığa gönderme yapan bu trend düğün sonrası partilerde de tercih ediliyor.

Cesur Dekolteler temasında ise; cesur ve iddialı kesimler, derin sırt ve göğüs dekoltelerinin öne çıktığı ve klasik gelinlik tarzından uzak, sıradışı bir görünüm sunuyor. Sırt ve göğüs dekoltesini tamamen açık bırakan modeller olduğu gibi, dantel ve tül detaylarla transparan olarak kapatılan modeller de 2015 sezonunda göze çarpıyor. 2.750 TL’den başlayan fiyatlarla Vakko Wedding’in üstün hizmet kalitesi gelinleri hayallerine bir adım daha yaklaştırıyor.

Vakko Wedding mağazalarında hangi markaları bulabilirsiniz?
Berta, Elie by Elie Saab, Inbal Dror, Jenny Packham, Kenneth Pool, Marchesa, Monique Lhuillier, Naeem Khan, Oscar de la Renta, Reem Acra, Roland Mouret, Romona Keveza Collection, Temperley Bridal, Vakko Wedding, Vera Wang, Zuhair Murad, Adrianna Papell, Allure Bridals, Avenue Diagonal, Bliss Monique Lhuillier, Fara Sposa, La Sposa, Legends Romona Keveza, Lusan Mandongus, Novia D’Art, St.Patrick, Tadashi Shoji, Theia White Collection ve White One markaları exclusive olarak Vakko Wedding dünyasında yer alıyor.
POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2