› 
 › 
10.10.2017

Kusursuz ve Cesur: Vakko Wedding 2018 Gelinlik Koleksiyonu

Gelinlik trendlerini görmek, 2018'e damgasını vuracak gelinlik modellerine göz atmak için Pudra.com'daki Vakko Wedding 2018 koleksiyonuna mutlaka göz atın.

Vakko Wedding 2018 - Inbal Dror

Dünyaca ünlü moda tasarımcılarının en gözde modellerini buluşturan Vakko Wedding, 2018 yılında da gelin adaylarının gözlerini kamaştırıyor.  Vakko Wedding'in yeni sezonunda zengin işlemeler ve minimal çizgiler transparan ve dinamik detaylarla birleşiyor, gelinliklerin ihtişamı göz kamaştırıyor. 

Vakko Wedding, zengin koleksiyonlarının yanı sıra ayrıcalıklı konsepti ile bu sezon da gelin adaylarının hayallerini gerçeğe dönüştürmeye hazırlanıyor...

Vakko Wedding 2018 Elie SaabElie Saab ve Zuhair Murad da tasarımlarıyla Vakko Wedding'de

Gelinlerin her dönem vazgeçilmezleri arasında yer alan gösterişli gelinlikler bu dönem başrolde. Kraliyet düğünlerine özgü bir asaletle üç boyutlu çiçekler, işlemeler, dantel aplik kullanımları ile zenginleştirilmiş kabarık etekler Elie Saab, Zuhair Murad gibi dünyaca ünlü tasarımcılarla Vakko Wedding'de.

Büyüleyici gelinler için minimal trend ile sadeliğin ihtişamı

Vera Wang, Legends Romona Keveza, Oscar de la Renta gibi markaların koleksiyonlarında, klasik formlardan farklı olarak net kesimler ve sade tasarımlardan oluşan minimal trend ile gelinlikler özenli ve abartısız formlarla öne çıkıyor ve sadeliğin ihtişamına vurgu yapıyor.

Transparan öğelerle gelinliklerde dinamik, cesur detaylar

Tül ve dantelin en özel kullanımıyla tasarlanan transparan modeller, geçtiğimiz sezon popüler olan "tattoo effect" akımının devamı niteliğinde. Vakko Wedding'de yer alan Zuhair Murad, Yolan Cris, Galia Lahav, Vera Wang koleksiyonlarında tasarparan tasarımlar, masum ve asil duruşlarıyla göze çarpıyor.

Vakko Wedding 2018 Yolan ChrisMarchesa, Monique Lhuillier, Yolan Cris koleksiyonları ile dinamik formlar

Birkaç sezondur gelinlerin gözdesi olan dinamik formlardaki katlı etekler ise dantelin ve işlemenin inceliklerini gösterirken, kabarık ve dar eteklerdeki "boomerang" etkisiyle dinamik bir görüntü sunuyor. 

Hareketli tasarımlar Marchesa, Monique Lhuillier, Yolan Cris koleksiyonlarında hafif tül ve dantel detaylarıyla daha da çekici bir hale bürünüyor.

Vakko Wedding'in cesur gelinlerinin seçimi ise; bu sezon da iddialı yırtmaçlar, V yakalar, cüretkar sırt dekolteleri ve crop top formlardan yana olacak. 




Berta, Yolan Cris, Sachin&Babi'in koleksiyonlarında yer alan gelinlikler, bohem ve romantik detaylarıyla da çarpıcı bir görünüm sunuyor.
 
Vakko Wedding 2018 Koleksiyonu - Berta Bridal
İZLE: VÜCUT TİPİNE GÖRE GELİNLİK👇 
POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2