› 
 › 
03.12.2018

Wedding By The Bosphorus festivalinden notlar

Bu yıl ikincisi düzenlenen "Wedding By The Bosphorus", 1-2 Aralık 2018 tarihlerinde Swissôtel The Bosphorus, İstanbul'da gerçekleşti.

İZLE: GELİNLİK SEÇİMİ👇 

Bu yıl ikincisi düzenlenen "Wedding By The Bosphorus", 1-2 Aralık tarihlerinde Swissôtel The Bosphorus, İstanbul’da gerçekleşti. Ece Sükan, Özge Özder, Pınar Tartan, Raşit Bağzıbağlı, Banu Güven gibi isimlerin katılım sağladığı festival yoğun ilgi gördü.
 
Wedding By The Bosphorus Raşit Bağzıbağlı Defilesi
Wedding By The Bosphorus Raşit Bağzıbağlı Defilesi

Festivalin açılış defilesini ünlü modacı Raşit Bağzıbağlı, görkemli bir şov ile gerçekleştirdi. Defilede, 2019 gelinlik trendlerinin belirleneceği İlkbahar/Yaz koleksiyonu sunuldu.
 
Wedding By The Bosphorus Designia İstanbul Weddings & Events
Wedding By The Bosphorus Designia İstanbul Weddings & Events

Defile için özel bir dekorasyon hazırlayan Designia İstanbul Weddings & Events; Rusya’da üretilen el yapımı çiçek avizeler, frozen çiçekler ve simli ip perdeler ile kıyafetlerin asaletini tavana yansıttı.
 
Wedding By The Bosphorus Banu Güven Defilesi
Wedding By The Bosphorus Banu Güven Defilesi

"Wedding By The Bosphorus’’, ünlü moda tasarımcısı Banu Güven’in “Inspirit ‘19” koleksiyonundan en özel gelinliklerini sunduğu defile ile devam etti. Doğanın döngüsünün birer parçası olan, canlanma ve yenilenme evresinden yola çıkarak hazırladığı koleksiyon davetlilerle buluştu.

Defilede ayrıca Ahu Özdemir tarafından hazırlanan saç aksesuarlarında su incileri ve çiçek form detayları dikkat çekti.

Swissôtel The Bosphorus, İstanbul’da gerçekleşen Wedding By The Bosphorus festivaline dair dikkatimizi çeken kareleri ve katılan ünlü simaları fotoğraf galerimizden görebilirsiniz.
POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2