› 
 › 
@Pudra özel haberidir, izinsiz kullanılamaz. 20.02.2014

2014 Brit Ödül Töreni'nde kim ne giydi?

Londra'da gerçekleşen 2014 Brit Ödül Töreni'nin kırmızı halısında hangi ünlü ne giydi? Kazananlar kimler oldu? Pudra.com geceye ait detayları sizin için bir araya getirdi.

Şubat ayının gelmesiyle kırmızı halılar da hareketlendi. Dün gece sahiplerini bulan 2014 Brit Ödülleri hem müzik tutkunlarını hem de moda severleri bir araya getirdi. Arctic Monkeys'in performansıyla başlayan gecede Pharell Williams, Beyoncé, Ellie Goulding Katy Perry ve Bruno Mars gibi isimler sahne aldı.

Gecenin başında kırmızı halıdan geçen isimler rüküş seçimleriyle ekran başındakileri hayalkırıklığına uğrattılar. Geceye ilk gelen isimlerden biri olan Rita Ora, Prada imzalı sarı sırt dekolteli elbisesiyle beğeni topladı. Sevgilisi Calvin Harris'in eşlik ettiği Ora, açık bıraktığı saçları ve koyu makyajıyla bize göre gecenin en şık ismi olmayı başardı.

Rita Ora'nın şıklık çıtasını yükseltmesiyle gözler diğer isimlere çevrildi ancak kırmızı halı beklenileni vermedi. Nicole Scherzinger, Kylie Minogue, Lily Allen gibi pek çok isim renk tercihlerini siyahtan yana kullanarak içimizi kararttılar. Katy Perry ve Beyoncé performans gösterseler de kırmızı halıdan geçmediler. Sahnede XO şarkısını seslendiren Beyoncé, mavi payetli elbisesi ve sarı saçlarıyla her daim şık olduğunu bizlere kanıtladı.

Kırmızı halı açısından vasat, performans açısında oldukça güzel geçen 2014 Brit Ödülleri ünlülerin rüküş seçimleri nedeniyle hafızalarımızda uzun süre kalacak gibi görünüyor.



2014 Brit Ödülleri Kazananlar:

En İyi İngiliz Erkek Şarkıcı: David Bowie

En İyi İngiliz Kadın Şarkıcı: Ellie Goulding

En İyi İngiliz Grup: Arctic Monkeys

En İyi Çıkış Yapan Sanatçı: Bastille

En İyi İngiliz Single: Rudimental feat Ella Eyre – Waiting All Night

Yılın En İyi İngiliz Albümü: Arctic Monkeys – AM

Küresel Başarı Ödülü: One Direction

Uluslararası En İyi Erkek Şarkıcı: Bruno Mars

Uluslararası En İyi Kadın Sanatçı: Lorde

Uluslararası En İyi Grup: Daft Punk

Yılın En İyi Klibi: One Direction- Best Song Ever
POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2