› 
 › 
@Pudra özel haberidir, izinsiz kullanılamaz. 12.05.2016

2016 Cannes Film Festivali'nin en şıkları

Bu yıl 69'uncusu düzenlenen Cannes Film Festivali, dün başladı. Gelin kırmızı halıda kimler ne giymiş birlikte bakalım.

Getty Images Turkey

Bella Hadid

Bu yıl 69'uncusu düzenlenen Cannes Film Festivali, Woody Allen'ın Cafe Society filminin gösterilmesiyle başladı. Cannes 2016'nın ilk galası ünlülerin kırmızı halı geçidiyle renkli görüntülere sahne oldu. 

Festivalin ilk gününde, Hollywood ünlülerinin ağırlıklı olduğu gecenin en dikkat çeken ismi açılış filminin başrol oyuncusu Blake Lively oldu.

2016 Cannes Film Festivali'nin en güzel elbiselerini görmek için galeriye tıklayın.

Kirsten Dunst, Gucci imzalı pembe iri çiçek işlemeli elbisesiyle gecenin en zarif kadınlarından biri oldu. Victoria Beckham kendi tasarladığı siyah-beyaz tulumunu vazgeçemediği Chopard mücevherleriyle tamamlamış. 

İkinci günde bu kez en dikkat çeken isim George Clooney ve Julia Roberts oldu. 'Oceans 11' filminden 15 yıl sonra Cannes Film Festivali'nin açılış promiyerinde gösterilen ve Jodie Foster'ın dördüncü filmi olan 'Para Tuzağı' için yeniden bir araya geldiler. 

Geçen yıl yüksek topuklu giymedikleri için festivale alınmayan kadınların aksine, Julia Roberts kırmızı halı merdivenlerine çıplak ayakla çıktı. Kimileri tarafından samimi bulunan bu hareket bir kısımıda rahatsız etti.                                                                                           
2016 Cannes Film Festivali'nin en şıkları




















Festival'in başladığı günden bu yana ön planda olan Blake Lively kırmızı halı tercihleriyle çok beğeniliyor. Yakın zamanda ikinci çocuğuna hamile olduğunu açıklayan güzel oyuncu giydiği elbiselerin içinde oldukça formda görünüyor.
2016 Cannes Film Festivali'nin en şıkları
POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2