› 
 › 
21.08.2018

JLo 2018 MTV Video Müzik Ödülleri'nde Versace'den şaşmadı!

Michael Jackson Video Vanguard ödülünü alan Jennifer Lopez, MTV Video Müzik Ödülleri gecesinde 7 farklı Versace kostümü ile izleyenleri büyüledi.

20 Ağustos 2018 Pazar gecesi New York'ta gerçekleşen MTV Video Müzik Ödülleri'nin en prestijli ödüllerinden biri Jennifer Lopez’e gitti. Michael Jackson Video Vanguard ödülünü alan ünlü şarkıcı aynı zamanda gece için çok özel bir şov hazırladı. 

Geçtiğimiz temmuz ayında 49. yaşını kutlayarak, fit vücudu ile eş dost çatlatan Jennifer Lopez'in sahne şovunun yanı sıra gece boyunca değiştirdiği 7 farklı kıyafeti de en az şovu kadar konuşuldu, JLo'nun seçimleri kırmızı halı görünümlerine damga vurdu. 

Jennifer Lopez'in 2018 MTV Video Müzik Ödülleri için seçimi ise Versace oldu. Jennifer Lopez ile Donatella Versace arasında uzun yıllara dayanan bir dostluk bulunuyor ve Lopez'in pek çok ikonik kıyafeti, ünlü kliplerinde yer alan kostümleri Versace imzasını taşıyor. Lopez Versace'yi günlük hayatında ve özel davetlerde de zevkle kullanıyor.

Jennifer Lopez'in 2018 MTV Video Müzik Ödülleri için hazırladığı şovunda yer alan kostümler için fotoğraf galerimize tıklayabilirsiniz.

İlgili haberlerimiz: 

​2018 MTV Video Müzik Ödülleri kırmızı halı görünümleri
2018 MTV Video Müzik Ödülleri 20 Ağustos 2018 Pazar gecesi New York'ta sahiplerini buldu. Kırmızı halıdaki şıklık yarışı ise ödül töreni kadar iddialıydı!

​2018 MTV Video Müzik Ödülleri sahiplerini buldu
MTV Video Müzik Ödülleri 2018 Pazar gecesi New York's Radio City Music Hall'da düzenlenen törenle sahiplerini buldu. JLO'nun sahne şovu geceye damga vurdu!

​Jennifer Lopez Cengiz Abazoğlu'nun tasarımı ile sahnede
Jennifer Lopez, "One Voice: Somos" adlı yardım konserine Cengiz Abazoğlu imzalı kostüm ile çıktı.
POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2