› 
 › 
@Pudra özel haberidir, izinsiz kullanılamaz. 24.09.2012

64.Emmy Ödülleri'ndeki şıklar ve rüküşler

64.Emmy Ödül Töreni dün gece Los Angeles'ta gerçekleşti. Kırmızı halı geçişlerinin ödül alan dizilerden daha çok konuşulduğu gecede, kimler şık, kimler rüküş Pudra.com'un penceresinden bakalım!

Zooey Deschanel, January Jones, Padma Lakshmi, Heidi Klum.

Uzun bir aradan sonra bizi bolca konuşturacak bir kırmızı halı gecesi nihayet gerçekleşti. 64. Emmy Ödülleri dün gece sahiplerini buldu. Elbette ödüller kadar hatta onlardan bile daha fazla konuşulan konu ise yine ünlülerin kıyafetleri oldu.

64.Emmy Ödülleri'nde kim, ne giymiş görmek istiyorsanız tıklayın.

Emmy Ödülleri'nde kim, ne giymiş diye zevkle inceledik. Pudra.com'un moda vitrinine takılan şıklar ve rüküşler kimler? Zevkler ve renkler meselesi deyip hemen yorumlarımıza geçiyoruz!

Bu geceye dair istisnasız en favori ismimiz, Padma Lakshmi. Lakshmi portakal rengi Monique Lhuillier elbisesi içinde kesinlikle muhteşem görünüyor. Elbisenin detayları ve kıvrımları kendisinin vücut hatlarıyla adeta özdeşleşmiş. Neredeyse bu elbiseyle doğmuş gibi görünüyor.

January Jones'ın şeffaf siyah Zac Posen elbisesi de oldukça iddialı ve hoş. Elbisenin katları pasta kağıdı gibi, naif ve kusursuz görünüyor.

Heidi Klum'un su yeşili Alexandre Vauthier elbisesi ve aksesuvarları oldukça etkileyici. Aslında elbise, ayakkabı ve aksesuvarların hepsinin aynı renk olması biraz sıkıcı gibi görünse de, elbisenin rengi Klum'a o kadar yakışmış ki, büyüleyici görünüyor bir bütün olarak...






Ginnifer Goodwin ve Monique Lhuillier elbisesi

Julianne Moore ve Christian Dior Couture elbisesi

Sofia Vergara ve Zuhair Murad elbisesi

Kat Dennings ve J.Mendel elbisesi









Ginnifer Goodwin'in elbisesi ilk bakışta güzel gibi görünse de, onu biraz iri göstermiş sanki... Elbise tarz olarak yakışmamış, desenleri göz yoruyor çünkü renk de fazla dikkat çekici.

Julianne Moore parlak sarı elbisesi içinde dozunda bir şıklık sergiliyor. "Az, çoktur" demiş ve iyi yapmış.

Sofia Vergara, Zuhair Murad ile pek abartılı ama güzel. Hakkını vermek lazım!

Kat Dennings maalesef kötü. Çünkü göğüsleri her an elbiseden fırlayacakmış gibi, insanda stres oluşturuyor.

Beğendiklerimiz arasında daha çok isim var tabii ama bu kadar yorum yeter! Sözü foto galerimize bırakalım ve ünlülerin kıyafetlerine göz atalım: Tık tık!
POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2