› 
 › 
@Pudra özel haberidir, izinsiz kullanılamaz. 04.09.2013

70. Venedik Film Festivali'nde kim, ne giydi?

Pudra.com 70. Venedik Film Festivali kırmızı halısını mercek altına alıyor! Bizim favorilerimiz Scarlett Johansson ve Diane Kruger; bakalım sizin favorileriniz kim olacak...

Getty Images Turkey

7 Eylül 2013 tarihine kadar sürecek olan 70. Venedik Film Festivali tüm ihtişamıyla devam ediyor. Gün içinde ve gece gerçekleşen film gösterimleri sırasında ünlüler kırmızı halıda şıklıklarını konuşturuyor.

70. Venedik Film Festivali kırmızı halısını görmek için tıklayın.



Sarag Gadon, Giorgia Wurth, Mandalina Ghenea, Eva Riccobono gibi isimlerin tercihi pudra tonlarından yanaydı. Kabul etmek gerek ki böyle özel gecelerde pudra tonundaki dair her detay oldukça zarif duruyor.



Sandra Bullock, Catalina Sandino Moreno, Elisa Sednaoui, Carmen Chaplin'in üzerinde gördüğümüz renkler yaza veda etmeye hazırlanan bizlere son bir doping gibi geldi. Özellikle Sandra ve Elisa'nın blok renkli elbise tercihlerine bayıldık!



Festivalin en çok beğenilen ve konuşulan ismi göz kamaştıran gerdanlığıyla Scarlett Johansson oldu. Pudra.com'un favorisi ise mor kadife elbisesiyle oldukça zarif görünen Diane Kruger'dı.
POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2