› 
 › 
07.01.2019

76. Altın Küre Ödül Töreni'nde kim, ne giydi?

Oscar ödüllerinin ön izlemesi olarak görülen 76. Altın Küre Ödülleri gecesi 6 Ocak gecesi gerçekleşti. Ödüller kadar kırmızı halı şıklığı da dikkat çekti.

Hollywood Foreign Press Association (Hollywood Yabancı Basın Birliği) tarafından her yıl verilen Altın Küre (Golden Globe) Ödülleri Gecesi, 6 Ocak’ı 7 Ocak’a bağlayan gece gerçekleşti.

Altın Küre Ödülleri Töreni, Beverly Hilton Otel’de, Sandra Oh ile Andy Samberg'in sunuculuğunda 76. kez sahiplerini buldu. Tabii ki kazananların yanı sıra, sinema ve televizyon dünyasının ünlü isimlerinin konuk olarak yer aldığı törenin kırmızı halı şıklığı da bolca konuşuldu.

Biz, 76. Altın Küre Ödülleri Gecesi'nin en şıklarını seçtik. Bu arada Hollywood dünyasının ünlü isimlerinin hangi moda tasarımcılarının elbiselerini seçtiğine de göz attık. Bakalım bu kırmızı halıda sizin favorileriniz kimler ve hangi moda tasarımcıları olacak...

Rosamund-Pike-Elbise-Givenchy-Haute-Couture-02İlgili haberlerimiz:

​76. Altın Küre (Golden Globe) Ödülleri kazananları
Oscar'ın habercisi olarak görülen Hollywood Yabancı Basın Birliği tarafından her yıl verilen Altın Küre (Golden Globe) Ödülleri 76. kez sahiplerini buldu.

​Lady Gaga'nın 76. Altın Küre Ödül Töreni'ndeki elbisesi
76. Altın Küre Ödülleri'nde A Star Is Born için bestelediği Shallow şarkısıyla En İyi Film Şarkısı ödülü kazanan Lady Gaga kıyafetiyle de çok konuşuldu.

Kim, ne giymiş öğrenmek için galerimize göz atın.
POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2