› 
 › 
25.02.2019

91. Akademi Ödülleri, Oscar 2019 Kırmızı Halı Görünümleri

24 Şubat akşamı ABD'nin Los Angeles kentinde gerçekleşen 91. Akademi Ödülleri Gecesi kırmızı halısı nihayet şıklık yarışına gerçek bir ivme kazandırdı.

Amerikan sinema endüstrisinin en prestijli ödülü olan 91. Akademi Ödülleri, 24 Şubat'ta ABD'nin Los Angeles kentinde, Dolby Theatre'da düzenlenen gece ile sahiplerini buldu. Uzun zamandır kırmızı halı görünümleri ile moda severler için hayal kırıklığı yaratan Akademi Ödülleri geceleri, bu yıl umut vaat etti.

Ağırlıkla sırt dekoltesi gördüğümüz bu törende derin bacak ya da göğüs dekolteli elbiseler neredeyse rafa kaldırılmış gibiydi. 
Charlize Theron - Dior Haute Couture

Charlize Theron'un sırt dekolteli ve tamamen üzerine oturan, Dior Haute Couture imzalı bu muhteşem kesimli elbisesini törendeki kostümlerin simgesi olarak düşünebiliriz. 
 
Charlize Theron

Öyle ki, Oscar töreninde bulunmayan ancak tören sonrası gerçekleşen Vanity Fair partisine katılan Kendall Jenner'in derin bacak ve sırt dekolteli kıyafeti, törenin en çok konuşulan görünümlerinden biri oldu.
91. Akademi Ödülleri sonrası Vanity Fair partisinde Kendall Jenner

91. Akademi Ödülleri sonrası Vanity Fair partisinde Kendall Jenner

Tabii, Melissa McCarthy ve Brian Tyree Henry'nin En İyi Kostüm Tasarımı ödülünü vermek üzere sahneye gecenin en iddialı kostümleriyle çıkmalarını saymazsak...
Melissa McCarthy ve Brian Tyree

Bu arada belirtmemiz gerekiyor: Melissa McCarthy tabii ki törene bu kostümle gelmedi. Yabancı kaynaklar tarafından övgü ile bahsedilen ve tam bir patron edası ile katıldığı tören için seçtiği kıyafetini fotoğraf galerimizde görebilirsiniz.

Tören sunucusuz gerçekleşti

91. Akademi Ödülleri 30 yılın ardından ilk defa sunucusuz olarak düzenlendi. Bu nedenle sahnede pek çok ismi, ödül vermek için uzun uzun görme fırsatımız oldu. 

İlgili haberimiz: 91. Akademi Ödülleri ile Oscarlar sahiplerini buldu
91. Akademi Ödülleri, 2019 Oscar Gecesi 24 Şubat'ta ABD'nin Los Angeles kentinde Dolby Theatre'da düzenlendi ve Oscarlar sahiplerini buldu. Gecenin kazananı Green Book oldu.

Şimdi gelelim 2019 Oscar gecesinin kırmızı halı görünümlerine...
Jennifer Lopez'in elbisesi Tom Ford imzalı

Gecenin en şıklarından biri olarak görülen Jennifer Lopez'in kostümü Tom Ford imzalıydı. 
 
Lady Gaga

Lady Gaga, her geçen ödül töreninde beklentilerimizin üzerine çıkmaya devam ediyor. Lady Gaga, bu kostüm seçimi ile gecenin en şıklarından biri oldu. Lady Gaga'nın siyah straplez elbisesi Alexander Mcqueen, mücevherleri ise Tiffany Co. imzalıydı. 
 
Bradley Cooper - Irini Shayk

Gecenin en şık çifti ise Bradley Cooper ve Irina Shayk oldu. Cooper, Tom Ford; Shayk ise Burberry elbisesi ile gözleri kamaştırdı. 
 
Amy-Adams-In-Atelier-Versace-2019-Oscars

Her zaman şıklığı ile konuşulan Amy Adams, Atelier Versace elbisesi ile hayal kırıklığına uğrattı. 

Billy PorterPerformans sanatçısı, pop şarkıcısı ve oyuncu Billy Porter'ın Cindrella smokini gecenin yine en çok konuşulan kostümlerinden biriydi. "Sert "Hollywood kıyafet kurallarına meydan okuma" olarak görülen kostüm, Christian Siriano imzalıydı. 

Porter, kostümü ile ilgili gelen yorumlara, "Kadın kıyafeti giyen bir eşcinsel değilim, elbise giyen bir erkeğim. Bana Cinder-fella (Erkek Cindrella) deyin" şeklinde cevap verdi. 

Oscar töreninde kim ne giydi, daha fazla merak etmek istemiyorsanız, fotoğraf galerimize göz atabilirsiniz.
POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2