› 
 › 
@Pudra özel haberidir, izinsiz kullanılamaz. 20.01.2010

Altın Küre’nin en şık ve seksi elbiseleri

Geçtiğimiz günlerde düzenlenen Altın Küre 2010 ödül töreninin en şık, en rüküş, en seksi ve en romantik ünlüleri seçtik!

Avatar büyük ödülleri kaparken, Robert Downey Jr gecenin en mükemmel ödül konuşmasını yaparken, Martin Scorcese sonunda özel ödülünü alırken; Pudra’nın gözü hep kırmızı halıdaydı! İşte 2010’da yine çok keyifli geçen Altın Küre’den bizim seçtiğimiz gecenin en şıkları, en rüküşleri, en seksileri ve en romantikleri…

Altın Küre'den kırmızı halı görüntüleri için galerimizi tıklayın

Altın Küre’nin en şıkları




Gecenin en şıkı geceden bol ödülle ayrılan Avatar’ın yönetmeninin sade ve güzel eşi Suzy Amis’i seçtik! Yaşına rağmen tüm doğallığını cesurca gözler önüne seren eski oyuncu Suzy Amis’in derin dekolteli, siyah kemerli beyaz Tony Ward Couture imzalı elbisesi geceye bizce gizlice damga vurdu. Black Eyed Peas solistlerinden Fergie de Elie Saab imzalı lila renkteki straplez elbisesiyle gecenin göz alıcı kadınlarındandı. Dekolteyi yine çok şık kullanan bir diğer isim de ödüllü Sandra Bullock oldu. Mürdüm renkteki Bottega Venetta elbisesiyle dağınık topuz saç modeli ve koyu renk ojeleri çok uyumluydu. Gecede payetlere çok fazla rastlanmasa da True Blood oyuncusu Anna Paquin dore ışıltıyı Prada tasarımı elbisesiyle çok güzel taşıdı. Son olarak George Clooney’nin partneri Elisabetta Canalis pudra rengi elbisesiyle gecenin en şık kadınlarından oldu.

Altın Küre’nin en rüküşleri




Gecede ödül alıp –bizce- pek doğal bir konuşma yapmayan Drew Barrymore Atelier Versace tasarımı drape elbisesiyle gecenin rüküşleri arasında başı çekiyordu. Bir diğer rüküş de çok sevdiğimiz oyuncu Julianne Moore’du. Genelde şık bir görünümle karşımıza çıkan Moore bu kez Balenciaga imzalı gri ‘tüylü’ dekolte bir elbiseyle sevenlerini şaşırttı. Nicole Kidman da açık rengi tercih edenlerdendi. Fakat hem ten rengine gitmeyen, hem de kesimi vücuduna hiç oturmayan Nina Ricci elbisesiyle Kidman rüküşler arasında yerini aldı. Sevimli oyuncu Kate Hudson da Marchesa imzalı iddialı elbiseyi tercih etmese olurmuş… Son olarak Christina Aguilera Versace marka pudra renkli elbisesiyle, gövde kısmı açısından rüküşler arasına girdi.

Altın Küre’nin en seksileri




Jennifer Aniston kuşkusuz gecenin en seksi kıyafetlerinden birini giymişti. Göz alıcı derin yırtmacı ve tek omuz modeliyle bir klasik Valentino elbisesini Aniston çok güzel taşımıştı. Seksi dendiğinde akla zaten gelen bir oyuncu olan Halle Berry’nin Kaufman Franco imzalı dekolte elbise sanki sadece onun için yaratılmıştı. Güzel oyuncu Olivia Wilde da lame payetli Gucci elbisesiyle gecenin ışıl ışıl parlayan seksilerindendi. Fransız oyuncu Marion Cotillard’ın elbisesi biraz tartışılır. Christian Dior tasarımı elbisenin tek omuz ve dantel detayları gerçekten çok seksiydi; fakat elbisenin modeli için aynı şey söylenemez. Cameron Diaz da kırmızı Alexander McQueen elbisesiyle gecenin ‘femme fatale’ seksilerindendi.

Altın Küre’nin en romantikleri




Güzel oyuncu Emily Blunt gecenin en romantiklerinden biriydi. Saç modeli, makyajı ve aksesuarları pudra rengi straplez Dolce and Gabbana elbiseyle müthiş bir uyum içerisindeydi. Bir diğer romantik gecenin oldukça konuşulan kıyafetlerinden birini taşıyan Diane Kruger oldu. Christian Lacroix imzalı, fırfır detaylı pembe elbisesiyle Kruger çok zarifti! Jennifer Garner da Atelier Versace elbisesinde hafif ışıltı taşıyan romantiklerdendi. Konuşmasıyla da dikkat çeken Chloe Sevigny ise Valentino tasarımı bol fırfırlı elbisesiyle de ilgi çekti. Son olarak umutsuz ev kadını Felicity Huffman’ın pudra rengi elbisesini gecenin en romantikleri arasına yerleştirdik.


Altın Küre'den kırmızı halı görüntüleri için galerimizi tıklayın
POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2