› 
 › 
Gazeteport 03.05.2013

Angelina Jolie`yi hiç böyle görmediniz

Henüz 16 yaşındayken dolgun dudakları ve güzel vücudu ile dikkat çeken Angelina Jolie`nin bugün en popüler oyunculardan olması tesadüf değil.

Bugün tüm dünyanın tanıdığı bir isim haline gelen 37 yaşındaki aktris Angelina Jolie'nin 16 yaşında da oldukça iddialı olduğu ortaya çıktı.

İngiliz basınından Daily Mail sitesindeki habere göre güzel oyuncunun kariyerine ilk adım attığı yıllarda çekilmiş fotoğrafları, Jolie'nin meşhur olmasının kaçınılmaz olduğunu da kanıtlıyor.

Pek çok Hollywood yıldızı gibi bir deri bir kemik olan Jolie, genç bir kızken de zayıf ve narinmiş. Ancak ünlü oyuncunun fotoğraflarda görünen pürüzsüz cildi çoktan tarihe karıştı.

En az 13 dövmesi olduğu bilinen yıldız sağ omzuna evlat edindiği çocuklarının doğum yerlerinin koordinatlarini yazdırmış.

Modellikte ve oyunculukta iddiali olduğu henüz 16 yaşındayken çekilen fotoğraflarında bile anlaşılan Jolie, 14 yaşında erkek arkadaşı ile birlikte yaşamaya başlamış ve Lee Strasberg Theatre Institute okulundan aldığı oyunculuk derslerini o yıl bırakmış.

Angelina Jolie'nin 16 yaşındaki hallerini görmek için fotoğraflara tıklayın.
POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2