› 
 › 
@Pudra özel haberidir, izinsiz kullanılamaz. 16.05.2013

Cannes Film Festivali açılışında kim ne giydi

66. Cannes Film Festivali, yağmurun gölgesinde geçen bir açılışa sahne oldu. Kırmızı halıdaysa her zamanki gibi şıklık yarışı vardı.

Getty Images Turkey

Yağmurun azizliğine uğrayan bir açılış gecesine şahit olduk bu yıl. Doğal olarak kırmızı halıdaki geçişlere şemsiyeler biraz gölge düşürdü. Yine de festivalin açılış gecesi olması sebebiyle herkeste ayrı bir heyecan vardı. Bazı isimler kırmızı halıda görünür görünmez ağzımızı açık bırakacak kadar şık olmuşlardı. Bazıları da ancak eh işte dedirtebildiler.

66. Cannes Film Festivali açılış gecesinin en şıklarını görmek için tıklayın.



Gecenin en şıklarından biri de Cara Delevingne oldu. Güzel model son zamanlardaki davetlerin en çok aranılan isimlerinden biri, zaten bu görüntüsüyle o aranılan isim olmayı ne kadar hak ettiği de ortada! Kusursuz dantel elbisesi Burberry, mücevherleri ise Chopard...

Carey Mulligan'ın en çok hangi ayrıntısını sevsek bilemedik. Rujunu mu, dümdüz bıraktığı platin sarısı saçlarını mı, yoksa Christian Dior Couture elbisesini mi? Bembeyaz tenine çok yakışan uçuk pembe elbisesi, Carey Mulligan'ın hayatı boyunca yaptığı en iyi tercihlerden biri olabilir.


Nicole Kidman'ı her zaman beğendiğimizi söylersek bir hayli abartmış oluruz. Bazı kırmızı halılarda kendisinin bizi hayrete düşüren seçimleri olmadı değil. Ama 66. Cannes Film Festivali'nin açılış gecesindeki haliyle geçmişteki o yanlış tercihlerini birden unutturmayı başardı. Çiçekli Christian Dior elbisesi, Jimmy Choo ayakkabıları, saçı, makyajı, ojeleri, kısacası her detayıyla bizi kendine hayran bıraktı.
POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2