› 
 › 
@Pudra özel haberidir, izinsiz kullanılamaz. 01.02.2010

Grammy’nin en şık ve rüküşleri

Bu yıl 52.si düzenlenen Grammy Ödülleri’nin en şıkları, rüküşleri, çılgınları, minileri; kırmızı halının tüm ‘en’leri burada!

Geceden görüntüler için galerimizi tıklayın


Grammy Ödülleri’nin 52.si geçtiğimiz gece Los Angeles’ta düzenklendi. Taylor Swift, Black Eyed Peas, Beyonce Knowles, Rihanna, Kanye West, Kings of Leon, Green Day gibi isimler ödülleri topladı. Peki kırmızı halıda neler ön plandaydı? Kim şık, kim rüküştü? En çılgın kimlerdi? Pudra.com Grammy ödülüne damga vuran Lady Gaga’nın çılgın kostümünden hemen her ünlünün elinde bulunan Judith Leber clutch’lara, Britney Spears ve Katy Pery gibi isimlerin rüküşlüklerinden Grammy trendine dönüşen geometrik dekolte detaylarına kadar her şeyi inceledi

Gecenin en rüküşleri



Hemen her ödül töreninde rüküşlükleriyle öne çıkan isimler, yine Grammy’de de bizleri şaşırttı. Örneğin Britney Spears’in tüllü transparan siyah Dolce & Gabbana elbisesi çok kötüydü. Bir de bu elbisenin altına giydiği siyah file çorap durumu daha da kötü hale sokmuştu. Bir diğer rüküş Katy Pery’nin Zac Posen imzalı sırtı açık elbisesi ise dore çiçeklerle bezeli… Pery’nin çantası geceye damga vuran clutch’ların çoğunun sahibi Judith Leiber. Üçüncü rüküşümüz ise Jennifer Lopez. Güzel müzisyen geceye Versace tasarımı asimetrik elbisesiyle katılmış. Elbisenin yarısı gümüş-mini, diğer yarısı ise uzun-beyaz… Şarkıcı Ciara için de yorum yapmak oldukça güç; siyah Givenchy elbiseye biz bir anlam veremedik! Son olarak gecenin ödül avcısı seksi müzisyen Beyonce Knowles de maalesef rüküş kategorisine girenlerden. Giorgio Armani Privé imzalı elbisesinde zincir, metal, gümüş, altın, Swarovski taşlar; ne ararsanız var!


Gecenin en şık minileri



Pudra.com olarak gecenin en şık minisini Miley Cyrus olarak seçtik. Herve Leger marka petrol yeşili elbisesini siyah Balenciaga ayakkabılarıyla tamamlayan Cyrus, Grammy’nin en şık konukları arasındaydı. Black Eyed Peas grubunun seksi vokali Fergie ise bronz ten rengine uygun mavi Pucci elbisesi ve Judiht Leiber çantasıyla oldukça şık gözüküyor. Michael Jackson’ı anma adına sahne alan ve ‘Earth Song’u seslendiren Celine Dion da minyon vücuduna uygun mini elbisesiyle oldukça zarif gözüküyordu. Diğer bir mini şık, haliyle en güzel bacakların sahibi Heidi Klum idi. Klum, Emilio Pucci imzalı pembe-dore mini elbisesinin içinde çok şıktı. Son olarak genç müzisyen Kesha da dore çarliston elbisesiyle gecenin dikkat çeken isimlerindendi.


Gecenin en çılgınları



Gecenin en çılgınları dendiğinde zaten artık otomatik olarak akla ilk gelen isim olan Lady Gaga, her zaman olduğu gibi ‘kostüm’üyle ve sarı tonlu saçlarıyla gecenin en çok konuşulanlarında başı çekti. Giorgio Armani Privé tasarımı bu ilginç elbisesiyle davete katılan ve iki ödül toplayan Lady Gaga, Elton John ile birlikte gerçekleştirdiği sahne şovunda ise yeşil payetli kostümünü giydi. Gecenin en iddialı ve çılgın bir diğer ismi de Pink idi. Davete katıldığı kıyafet oldukça şıktı; fakat sahnede giydiği bu ‘çıplak’ kostüm şüphesiz gecenin en çılgın görüntülerinden biriydi!


Gecenin en şık uzun elbiseleri



Güzel müzisyen Rihanna’nın makyajı tek kelimeyle muhteşemdi! Elbisesi ise oldukça göreceliydi; fakat biz bu rüküşlerle dolu gecede kendisini oldukça şık bulduk. Elie Saab Haute Couture imzalı, boynu kapalı, sırtı açık, taş ve tüy detaylı bu elbiseyi Rihanna’dan başkası kolay kolay taşıyamazdı herhalde… 39 yaşındaki müzisyen Mary J. Blige ise mor renkteki dekolte detaylı Gucci elbisesi ve sade makyajıyla gecenin en şık kadınlarındandı. 8 kategoride aday gösterilip 4 ödül kazanan Taylor Swift de mavi payetli Kaufman Franco imzalı uzun elbisesiyle gecenin göz alıcı isimlerinden oldu. Nicole Kidman da her zamanki sadeliğini korudu ve geceye Prada siyah saten elbisesiyle katıldı. Kidman’ın boynundaki kristal detaylarını çok beğendik! Son olarak yine göreceli olacak belki; ama biz Pink’in Tony Ward tasarımı gri degrade elbisesini ve yine Judith Leiber clutch’ını oldukça şık bulduk. Sezonun güzellik trendlerinden gri saç ile kıyafetini, Pink güzel taşımıştı.


Gecenin trendi: geometrik dekolteler



Grammy’de dikkatimiz çeken bir detay ise elbiselerde göğüs, boyun dekolte detayları oldu. Mary J Blinge’ın Gucci elbisesinin ilginç dekoltesi gibi güzel müzisyen Carrie Underwood’un Edition by Georges Chakra imzalı beyaz elbisesinin metalik zikzak dekoltesi de oldukça şıktı. Aynı şekilde bir diğer boyun-göğüs detayına Heroes’un güzel oyuncusu Kristen Bell’de rastladık. Bell’in siyah uzun Etro marka elbisesinin boynu ve üçgen dekoltesi bronz deri detaylara sahipti.

Geceden görüntüler için galerimizi tıklayın


Fotoğraflar Justrared.com'dan alınmıştır.
POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2