› 
 › 
@Pudra özel haberidir, izinsiz kullanılamaz. 12.04.2013

Hollywood'un en uzun ilişkileri

Aşkın ömrünü hesaplayan araştırmalara inat kimi ünlüler yıllara meydan okuyor ve aşklarına ilk günkü gibi devam ediyor. Ünlü çiftlerimiz hem aşklarıyla hem de birbirleriyle uyumlu stilleriyle darısı başımıza dedirtiyor.

Getty Images Turkey

Aşkı bulmak kadar korumak da önemli... Yaşam tarzları ve alışkanlıklarıyla bizden çok farklı hayatlara sahip olduklarını düşündüklerimiz ünlü isimler, aslında bizlere o kadar da uzak değiller. Kısa süreli ilişki sevenleri, bir ayrılıp bir barışanları hariç tuttuğumuzda geriye kalan isimlerin doğru aşkı bulmuş ve yıllardır ona sımsıkı sarılmış olduğunu görüyoruz.

Yıllara meydan okuyan çiftleri görmek için tıklayın.



Elele katıldıkları galalarda, davetlerde, ödül törenlerinde birbirlerine uyumlu tarzlarıyla dikkat çeken çiftlerimiz, acaba yıllar geçtikçe ister istemez birbirine mi benziyor dersiniz? Şöhretin getirdiği yükler, kıskançlıklar ve sorumluluklarla bir arada geçirdikleri günleri kar sayarsak, bu çiftlerimizin rekora koştuğunu iddia edebiliriz.



Müzik dünyasının sevilen iki ismi Beyonce ve Jay-Z'nin 11 yıldır beraber olduklarını duyunca biraz şaşırdık. Zaman nasıl da hızla akıyor, değil mi? Stil yarışındaki iki isim David ve Victoria Beckham ise tam 16 yıldır birlikteymiş. "Mr. & Mrs. Smith" filminde tanıştıkları günden beri birlikte olan Brad Pitt ve Angelina Jolie de 8 yıldır aşklarına ilk günkü gibi devam ediyormuş.
POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2