› 
 › 
@Pudra özel haberidir, izinsiz kullanılamaz. 04.03.2016

Podyumdan kırmızı halıya ünlülerin elbiseleri

Ünlü tasarımcıların 2016 İlkbahar-Yaz defilelerindeki parçaları beğenip, davetlerde bu kıyafetleri üzerinde taşıyan ünlüleri bir araya getirdik.

Getty Images Turkey

Moda dünyasında, markalar 2016 İlkbahar-Yaz koleksiyonlarını çoktan tanıttı, şu sıralar 2016-2017 Sonbahar-Kış koleksiyonlarının defileleri ise sürüyor. Podyumda görüp hayran kaldıktan sonra hangi ünlülerin üzerinde göreceğimizi merak ettiğimiz birçok elbise biriktirdik aklımızda. Bazı tahminlerimiz tuttu, bazılarını ise gelecek günlerdeki davetlerde görmeyi umuyoruz.

Henüz 2016'nın üçüncü ayındayız fakat birçok ödül töreni, davet ve gala yaşandı. Bu organizasyonlar, birbirinden şık ünlülere ev sahipliği yaparken, lüks markaların Haute Couture koleksiyonlarının geçidini izliyor gibi oluyoruz. Bu özel gecelerin ihtişamına katkıda bulunan tasarım elbiseleri sizin için derledik.

Elizabeth Banks, Olga Kurylenko ve Kate Bosworth gibi isimler Ralp&Russo Couture elbiselerini tercih ederken; Alessandra Ambrosio, Brie Larson ve Heidi Klum gibi ünlüler de Atelier Versace Couture elbiseleri ile görüldü. Birçok ünlü tarafından tercih edilen bir diğer marka ise, Zuhair Murad. Cheryl, Kerry Washington ve Chanel Iman gibi ünlüler Zuhair Murad Couture elbiseleri ile organizasyonlara katıldı. Tercih edilen diğer markalar arasında, Armani Prive, Alexandre Vaulthier, Valentino, Givenchy ve J Mendell var.

Bu modeller arasında beyaz rengin ağırlıkta olduğunu, göğüs ve bacak dekoltesine de bolca yer verildiğini söyleyebiliriz. Her biri birbirinden zarif bu elbiseleri kimin nerede giydiğini sizin için yazdık.

Detaylar için galeriye tıklayın.


Konuyla ilgili diğer yazılarımız
2016 Oscar Ödül Töreni'nin en şık 10 kadını
88. Oscar Ödül Töreni'nde ünlüler seçtikleri kırmızı halı kıyafetleriyle bizleri büyüledi. Gelin gecenin en şık kadınlarına birlikte bakalım.

2016 Brit Ödülleri'nin en şık kadınları
2016 Brit Ödülleri'nin en şık kadınlarını yakın markajımıza aldık. Bakalım hangi ünlü, hangi kıyafeti tercih etmiş?

2016 Grammy Ödülleri'nin en şıkları
2016 Grammy Ödülleri, Los Angeles'taki Staples Center'da düzenlenen bir törenle sahiplerini buldu. Gecenin kırmızı halı detayları Pudra.com'da...

2016 BAFTA Ödülleri'nin en şıkları
İngiliz Akademi Film Ödülleri sahiplerini buldu. Törende ünlü isimler kırmızı halı tercihleriyle göz kamaştırdı.
POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2