› 
 › 
@Pudra özel haberidir, izinsiz kullanılamaz. 03.05.2016

Met Gala 2016'nın en şıkları

Merakla beklenen Met Gala 2016, dün akşam ünlülerin kırmızı halı geçidine sahne oldu. Bu yıl kimler neler giydi? Görmek için habere tıklayın.

Getty Images Turkey

Dün akşam New York, Metropolitan Müzesi’nde düzenlenen Met Gala, yine ünlü isimleri ağırladı. Bu yıl "Teknoloji" teması kullanılan geceye Beyonce, Nicole Kidman ve Claire Danes gibi isimler damga vurdu. 

Geceye katılan isimler genellikle metalik, gri ve siyah tonlarını giymeyi tercih etmişler. Tema teknoloji olunca heyecanlanan bizler kırmızı halıda hüsrana uğradık. Gala'nın en iddialı ismi; Işık saçan Zac Posen imzalı modern Cinderella elbisesi içinde Claire Danes oldu. 

Met Gala 2016'nın en şık isimlerini görmek için galerimize tıklayın.

Geçtiğimiz günlerde ikinci çocuğuna hamile olduğunu açıklayan Blake Lively, pudra tonlarındaki Burberry elbisesiyle her zaman ki gibi parlıyordu. 

Katıldığı projeler ve çevreye olan duyarlılığıyla bilinen Emma Watson, Calvin Klein'in sürdürülebilir materyallerle hazırladığı bir tasarımı giymeyi tercih etmiş. Sizi daha fazla merakta bırakmadan şıklık yarışının yaşandığı bu gösterişli galada hangi ünlü, hangi kıyafeti tercih etti, görelim.
POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2