› 
 › 
@Pudra özel haberidir, izinsiz kullanılamaz. 01.08.2013

Miley Cyrus'un stil evrimi

Küçük yaşlardan beri ekran karşısında gördüğümüz Miley Cyrus'un stil evrimine Pudra.com penceresinden bakmaya ne dersiniz? Bu değişime çok şaşıracaksınız!

Küçük yaşlarda oynadığı 'Doc' ve 'Big Fish' ile yapımcıların dikkatini çekmeyi başaran Miley, asıl çıkışını 'Hannah Montana' ile yapmıştı. Babasının ünlü bir müzisyen olması da ününe ün katmasında etkili olan faktörlerden biri oldu. Babasıyla katıldığı ödül törenlerinde müzik yapımcılarının da dikkatini çeken bu yetenekli güzel, 2007 yılında ilk albümünü çıkardı.

Küçük yaşlardan beri ekran karşısında olan Miley'in geçirdiği stil evrimi ise bizleri en çok şaşırtan şey oldu. Büyüdükçe kendine olan güveninin arttığını gördüğümüz Miley'in, kıyafet seçimlerinde artık daha cesur adımlar attığını görüyoruz.

Pudra.com, Miley Cyrus'un geçirdiği inanılmaz değişime ayna tutuyor. Galeriye göz atarken göreceksiniz ki Miley artık kocaman, güzel bir kadın olmuş!



İlerleyen yıllarda Miley'in geçireceği evrimleri merak etmiyor değiliz. Şimdilerde civciv sarısına boyadığı saçlarından sonra, bakalım bir dahaki sefere karşımıza hangi değişikliklerle çıkacak...
POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2