› 
 › 
@Pudra özel haberidir, izinsiz kullanılamaz. 08.03.2010

Oscar Töreni’nin en şık ve rüküşleri

2010 Oscar Töreni’nde kimler şık, kimler rüküştü? Gecenin en sade ve desenli elbiseler, en dikkat çekici kadınları burada!

Oscar'dan 3 komik kare: Avatar'ın yönetmeni ödülü kapan eski eşini boğazlarken; Ben Stiller Avatar olarak sahneye çıkarken; Robert Downey Jr ve mavi papyonu!

Oscar Töreni dün akşam düzenlendi. Dünya Kadınlar Günü’ne girdiğimiz saatlerde ilk kez bir yönetmen ödülünü kadın yönetmenin alması oldukça gurur vericiydi. Üstelik The Hurt Locker filmi ile ödülü alan yönetmen Kathryn Bigelow'un rakibi Avatar’ın yönetmeni, eski kocası James Cameron’du! Geceyle ilgili ödüller hakkında bilgi almak için burayı tıklayabilirsiniz. Biz de Pudra.com olarak, beklenildiği kadar etki yaratmayan kırmızı halıdan favorilerimizi ve yorumlarımızı sizlerle paylaşmak istedik.

Geceden kareler için galerimizi tıklayın

Oscar’ın en şık kadınları



Dikkat ettik ki neyi beğensek, imzasından Chanel çıkıyor neredeyse… Öncelikle favorimiz Diane Kruger’ın Chanel’I ile başlayalım. Ödül törenlerine her zaman şıklığı ile damga vuran güzel oyuncu bu kez de pudra rengi ve siyah kemerlerle toplanmış romantik bir Chanel ile çıktı kırmızı halıya. İkinci favorimiz ise Sarah Jessica Parker da Chanel giyenlerdendi. Şampanya rengi, dekoltesi gümüş işlemeli straplez elbise ile Sex and The City’nin stil sahibi oyuncusu gecenin en şıklarındandı. Elbisesini Fred Leighton mücevherlerle tamamlayan güzel oyuncunun partneri Matthew Broderick de geceye Tom Ford imzalı smokinle katıldı. Gecenin büyüleyici bir diğer ismi de Avatar’ın güzel yıldızı Zoe Saldana idi. Güzel oyuncu kolay kolay kimsenin bu şekilde taşıyamayacağı, oldukça iddialı bir elbise giymiş. Givenchy tasarımı, mor tonlarını barındıran ve dekoltesinde ışıltıyla tamamlanan elbise Saldana’nın ten renginde de çok güzel durmuş. Dördüncü şık kadını Miley Cyrus seçtik. Cyrus, 2010 yaz sezonunun popüler tendlerinden olan ‘dış çamaşırı’ konseptini şampanya rengi Jenny Packham elbisesinde taşımış. Son olarak yaşına göre sade güzelliğiyle her zaman büyüleyici duran Avatar yönetmeninin eşi Suzy Amis’in mavi elbisesi hem çok anlamlı, (çünkü organik), hem de çok şık.

Oscar’ın en göz alıcı kadınları



Onlar sanırım ne giyerlerse giysinler, her zaman gözlerimizi alacaklar. Beyazperdenin üç gerçek anlamda ‘dişi’ kadını Demi Moore, Charlize Theron ve Cameron Diaz... Demi Moore’un ipek organza ve fırfırlı pudra rengi elbisesi Atelier Versace imzalı. Charlize Theron ise Dior Couture lila elbisesiyle oldukça göz alıcı; ama şık mı değil mi, göğüs efektinden dolayı biz de emin olamadık… Cameron Diaz ise Oscar de la Renta tasarımı payetli lame elbisesi ve her zamanki gibi kırmızı rujuyla gecenin en çekici kadınlarından bir diğeriydi.

Gecenin en klasik ve sade kıyafetleri



Vampir oyuncu Kristen Stewart siyah ipek elbisesiyle gecenin en sade ama bir yandan da gösterişsiz kadınlarındandı. Siyah elbise Monique Lhuillier tasarımı. Meryl Streep ise tarzına çok yakışan beyaz Chris March elbisesiyle bizce çok hoş gözüküyordu. Streep elbisesini Jimmy Choo platform topuklu ayakkabı ve Swarovski clutch çanta ile tamamlamış. Mariah Carey’nin lacivert elbisesi aslında çok klasik bir elbise, fakat bize göre şarkıcının vücuduna bu kesim hiç olmamış! Bu nedenle Valentino elbiseyi güzel, ama Mariah Carey ile kombinasyonunu başarısız buluyoruz. Penelope Cruz da bordo elbisesiyle gecenin en sıradan görüntüsünü oluşturdu. Straplez elbisesnin tasarımcısı Donna Karan Couture… Oscar’ı kapan oyuncu Sandra Bullock ise Marchesa imazlı kadifemsi ve işlemeli elbisesiyle gecenin sade ama az biraz şık kadınlarındandı.

Oscar’ın en rüküşleri



Gecenin en rüküşlerini de belirledik! Son zamanlarda törenlere iddialı kıyafetlerle katılan ama bize göre taşımayı başaramayan Jennifer Lopez Oscar’a da Giorgio Armani Privé elbise giymiş. Seks şarkı ve oyuncunun kıyafetini hiç beğenmesek de Cartier mücevherlerini çok beğendiğimizi belirtelim! Nicole Richie de Reem Acra imzalı çizgili ve ışıltılı uzun kollu elbisesiyle ve makyajıyla gecenin şık olmayan kadınlarındandı. Son olarak Kate Winslet için rüküş demek pek doğru olmaz; ama biz bu Yves Saint Laurent elbisenin Winslet’ın vücuduna ve ten rengine uymadığını düşünüyoruz.

Gecenin desenli elbiseleri



Güzel oyuncu Rachel McAdams kendisine çok yakışmış olan pastel renklerde desenli elbisesiyle oldukça romantik bir havaya sahipti. Oyuncunun elbisesi Elie Saab Haute Couture imzalı ve clutch çantası Ferragamo tasarımı… Diğer bir desenli elbise komik oyuncu Tina Fey’in taşıdığı Michael Kors idi. Siyah ışıltılı elbisesini Jimmy Choo saten topuklu ayakkabılarla tamamlamış. Koyu renk desenli elbise olarak Fey’in kıyafetini çok beğendik. Bir diğer oyuncu Maggie Gyllenhaal ise tablo gibi elbisesini güzel bir şekilde taşıyabilmişti. Mavi elbise Dries Van Noten imzalı…

Tabii burada yazanlar Pudra.com'un zevkine göre seçilmiş... Bizim beğendiğimiz bazı kıyafetleri siz beğenmeyebilir, sizin beğendiğiniz bazı kıyafetleri de biz rüküş bulabiliriz. Özellikle moda gibi bir sektörde zevkler ve renkler tartışılmayacağından; sizler de beğendiğiniz veya beğenmediğiniz elbiseleri yorumlarınızda paylaşabilirsiniz!

Geceden kareler için galerimizi tıklayın


Fotoğraflar: Just Rared
POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2