› 
 › 
20.01.2023

Netflix Türkiye'nin yeni yapımı Şahmaran, özel bir davetle tanıtıldı

Netflix'in merakla bekleyen yeni dizisi Şahmaran'ın lansman partisi gerçekleşti. Hünkar Suyu Korusu'ndaki lansman partisi adeta ünlüler geçidiydi.

Netflix, bugün 11:00'da yayınlanan, asırlar öncesine uzanan bir aşk hikâyesini konu alan dizisi Şahmaran’ın lansmanı 19 Ocak 2023 Perşembe günü deneyimsel bir parti ile gerçekleştirildi. Davetlilerin, Hünkar Suyu Korusu'nda özel olarak hazırlanan ambiyansıyla Şahmaran’ın mistik dünyasına yolculuğa çıktığı geceye sanat, eğlence ve moda dünyasından pek çok isim katıldı.

Asırlar öncesine uzanan bir aşk hikâyesini konu alan dizi Şahmaran’ın deneyimsel partisi, 19 Ocak Perşembe gecesi Sarıyer'de yapıldı. Diziye referans veren deneyim alanlarının yer aldığı Hünkar Suyu Korusu’nda gerçekleşen geceye başroller Serenay Sarıkaya ve Burak Deniz başta olmak üzere, dizinin oyuncuları Mustafa Uğurlu, Mert Ramazan Demir, Hakan Karahan, Elif Nur Kerkük, Mehmet Bilge Aslan, Ekin Gökgöz, Berfu Halisdemir, Nilay Erdönmez, Ayşe Lebriz Berkem, Mert Doğan, Ece Ertez katıldı. Oyuncu kadrosunun yanı sıra gecede dizinin senaristi Pınar Bulut, yönetmeni Umur Turagay, yapımcıları Timur Savcı ve Burak Sağyaşar da hazır bulundu. 

Davetlilerin, ambiyansıyla Şahmaran’ın mistik dünyasına yolculuğa çıktığı geceye sanat, eğlence ve moda dünyasından pek çok isim katıldı. Davetten özel fotoğraflar için fotoğraf galerimize göz atabilirsiniz.

Şahmaran, 20 Ocak Cuma günü saat 11:00'den itibaren tüm dünya ile aynı anda Netflix’te izlenebilecek.
 
Şahmaran

ŞAHMARAN DİZİSİNİN KONU NEDİR?

Şahsu (Serenay Sarıkaya), annesini kaybettikten sonra büyük babasıyla yüzleşmek için Adana’ya gider ancak burada kendisini Mar adı verilen sıra dışı bir topluluğun ortasında bulur. Şahmaran efsanesine inanan Mar ırkı seçilen kızın Şahsu olduğunu düşünmektedir. Ve onun gelişiyle tarihi kehanetin gerçekleşmesini beklemektedirler. Her şeyden habersiz olan Şahsu ise Mar topluluğunun yol göstericisi Maran ile aralarındaki çekime karşı koyamaz ve ona âşık olur. Şahsu, onu bekleyen bu tehlikeli yolda hem kendini hem de  aşkın gücünü keşfedecektir.
 
Şahmaran Afiş

ŞAHMARAN - KÜNYE
Yönetmen: Umur Turagay
Senarist: Pınar Bulut
Yapımcı:  Timur Savcı & Burak Sağyaşar
Yapım şirketi: TIMS & B Productions

Oyuncular: Serenay Sarıkaya (Şahsu), Burak Deniz (Maran), Mustafa Uğurlu (Davut), Mahir Günşiray (Ural), Mert Ramazan Demir (Cihan), Ebru Özkan (Çavgeş), Hakan Karahan (Lakmu), Elif Nur Kerkük (Medine), Mehmet Bilge Aslan (Salih), Ekin Gökgöz (Miraç), Berfu Halisdemir (Diba), Nilay Erdönmez (Hare), Nil Sude Albayrak (Bike), Ayşe Lebriz Berkem (Tutku), Mert Doğan (Arun), Ece Ertez (Lilit)

 
POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2