› 
 › 
@Pudra özel haberidir, izinsiz kullanılamaz. 07.08.2015

Ünlülerin kırmızı halıdaki ilk fotoğrafları

Moda ve güzellik algısı geçmişten günümüze büyük değişimlere uğradı. Bunun en güzel örneği ünlü Hollywood yıldızlarının kırmızı halıdaki ilk ve son fotoğrafları... Pudra.com okuyucuları için bir araya getirdik.

Zaman tünelinde nostaljik bir yolculuğa çıkalım ve Hollywood yıldızlarının kırmızı halıda çekilen ilk görüntülerinde günümüze doğru gelelim.

Drew Barrymore, Anna Kendrick ve Scarlett Johansson daha çocuk yaşlarda kameraların karşına geçen isimler. Bu yüzden diğer yıldızlardan farklı olarak onların ilk kırmızı halı fotoğrafları daha çocuk ruhlu.

Gossip Girl dizisiyle yıldızı parlayan ve günümüzün en önemli moda ikonlarından biri olarak kabul edilen Blake Lively, ilk davetine kot pantolonu ve tişörtüyle katılmış.

George Clooney'in yıllara meydan okuduğunu görebilirsiniz. Her ne kadar yaşı ilerlese de bizce karizması hala aynı. Ian Somerhalder'ı ise kırmızı halıda daha resmi giyinmeyi öğrenmiş.

20'li yaşlarda Hollywood dünyasına giren Amy Adams'in zarafetinden hiçbir şey kaybetmediğini ve hala kusursuz güzelliğe sahip olduğunu göreceksiniz.

Şimdi gelin ünlülerin kameralar önünde verdikleri ilk pozlardan şimdiki görünümlerine doğru eğlenceli bir yolculuğa çıkalım. Foto galeriye tıklayın.
POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2