› 
 › 
@Pudra özel haberidir, izinsiz kullanılamaz. 06.10.2009

2010 kış abiye elbise modası

Abiye ve gece elbisesi seçimi zor iştir. Bu konuda işinizi kolaylaştıracak püf noktalarını ve abiye ve gece elbisesi modelleri pudra.com'da...

Abiye elbiselere her mevsim ihtiyaç duyabiliriz. Yaz-kış, soğuk-sıcak fark etmez, özel bir davet ya da istisnai bir gece her an çıkabilir. Kardeşinizin mezuniyeti mi var? Arkadaşınız mı evleniyor? Kokteyle mi gideceksiniz? Haftasonları gece çıkmayı çok mu seviyorsunuz? Sevgilinizle romantik bir yemek mi planladınız? Abiye bir elbiseye, bir gece elbisesine ihtiyacınız var demektir...

İhtiyacınız olduğunda da arasanız bile beğendiğiniz bir abiye elbiseye denk gelmeniz her zaman mümkün olmayabilir. En iyisi, sezon sonu indirimlerinde abiye alışverişi yapmaktır. Lazım olduğunda hem elinizin altında olur, hem de ucuza almış olursunuz.

Topshop, Mango, DKNY, BCBG gibi markaların abiye elbise modellerini ve gece elbisesi modellerini görmek için tıklayın.


Abiye elbise seçimi nasıl olmalı?
2010 modasının abiye elbise modelleri genel hatlarıyla çok gösterişli. Payetler, pullar, seksi miniler, dar kalıplar, yarasa kollar ya da tek omuzlar, derin v yakalar, kat kat kumaşlar, fırfırlar, volanlar, straplezler, danteller, şifonlar, satenler… Daha neler neler! Seçim yapmak için çok alternatifiniz var. Ayrıca dekolte elbiseleri soğukta nasıl giyeceğim diye dert etmeyin; kış mevsiminde abiye giydiğinizde üzerini kısa kürk ceketle tamamlayıp soğuktan korunabilirsiniz.

Sezon abiyeleri siyah ağırlıklı olsa da füme, saks mavi, bordo gibi koyu renklerin yanı sıra pastel tonlar da bolca var. Elbise alırken asıl dikkat etmeniz gereken nokta, ten ve saç renginizin elbise rengiyle uyuşup uyuşmadığıdır. Onu da birkaç denemeden sonra anlarsınız.

Renk sinerjisi çok şık bir elbiseyi bile sönükleştirebilirken, sade bir abiyeye müthiş albeni katabilir. Kızıllara yeşil tonları çok yakışırken, kırmızı asla tercih etmemeleri gereken bir renktir. Esmerlere ise kırmızı çok yakışırken, kahverengiden uzak durmalıdırlar. Sarışınlar çok şanslı, onlara her renk gider.




Aksesuvar seçiminde denge
Gece kıyafetlerinde ayakkabı ve çanta seçimi çok önemlidir. Elbisenin ağır ve sade havasını renklendirmek için ayakkabı ve çantada zıt renklere gidebilirsiniz. Örneğin, lacivert bir elbiseyle kırmızı aksesuvarlar kullanabilirsiniz. Ya da elbise çok gösterişliyse, ayakkabı ve çantanız aynı tonlarda, sade olabilir. Mesela, heryeri payetli siyah bir elbise ile mat siyah aksesuvarlar çok iyi kombin olur.

Asla yapmamanız gereken, baştan ayağa dikkat çeken renklere ve payete bulanmanızdır. Hareket odağı tek bir yeriniz olsun, yoksa güzel olayım derken görüntü kalabalıklığına neden olursunuz, bu da hiç şık olmaz.
POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2