› 
 › 
@Pudra özel haberidir, izinsiz kullanılamaz. 19.03.2010

2010 yazının babetleri rengarenk

Dünyaca ünlü markaların 2010 yazı için tasarladığı babet modellerini görmek ister misiniz? Renkli, taşlı, desenli ve sade babetler pudra.com'da.

Mulberry

2010 İlkbahar Yaz ayakkabı trendlerinde babetler, özellikle balerin babetler çok popüler. 2008'den bu yana, babet çeşitlerinde müthiş bir değişim ve gelişim var zaten. Aklınıza gelen her renkte ve her dokuda babeti rahatlıkla bulabilirsiniz.


Nine West, Topshop, Jimmy Choo, Mulberry, Chloe, Burberry, Miu Miu gibi markaların yazlık babet tasarımlarını görmek için tıklayın.


Özellikle bu yaz, neon renklerdeki babetler çok tutulacak. Pembeler, sarılar, morlar, maviler... Ayaklarınızda karnaval havası estirecek.

Rugan ve hayvan desenli babetlerin yanısıra deri ve taşlı tokalı,zımbalı babetler de öne çıkan modeller arasında.

Neon renklerin haricinde, lacivert renkli babetler de yükselen trendlerin başında geliyor. Bu sene siyahın yerini lacivert alacak diyebiliriz.

Dünyanın en ünlü tasarımcılarının yazlık babet modellerden en güzel tasarımları sizin için derledik. Bakalım bu yaz ayaklarımızın gözdesi hangi modeller olacak?



"Miu Miu", denim kumaştan babet




"Ninewest", neon renkli babetler




"Alexander McQueen" deri babet, "Lanvin" rugan babet




"Giuseppe Zanotti", militer desenli babet



Nine West, Topshop, Jimmy Choo, Mulberry, Chloe, Burberry, Miu Miu gibi markaların yazlık babet tasarımlarını görmek için tıklayın.
POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2