› 
 › 
22.03.2013

2013 İlkbahar Yaz sezonunun yükselen trendi: siyah ve beyaz

2013 İlkbahar Yaz sezonunda neredeyse her koleksiyon mutlaka bir siyah-beyaz parça içeriyor. Bu sezon siyah ve beyaz ikilisi hiç olmadığı kadar birlikte görülüyor.

Beymen Collection

Zıtlığın yarattığı en güzel uyumu sergileyen siyah ve beyaz ikilisi, bu yaz hiç olmadığı kadar ön planda. Sokakta yürürken önünden geçtiğiniz neredeyse her vitrinde siyah beyaz bir kombine rastlayacaksınız, şaşırmayın. Neon renkler görmekten yorulan gözlerinize bu iki rengin birlikteliğiyle huzurlu anlar yaşatabilirsiniz.

Çizgilileri, geometrik desenlileri, puantiyelileri derken her yanımızı saran bu kontrast renkleri, dilerseniz küçük detaylarda dilerseniz de giysinizin tümünde kullanabilirsiniz. Buradaki en hassas nokta; çizgiyi tercih edecekseniz çizgilerin yönünü vücut şekline göre seçmeniz olacaktır. Basenleriniz yönünden şikayetiniz varsa enine çizgili bir pantolon giymemenizi tavsiye ederiz. Göğüsleriniz büyükse enine çizgili bir ceket yine aynı şekilde vücudunuzun üst tarafını daha da geniş gösterecektir.

Bu baharın en popüler trendi siyah ve beyazın koleksiyonlarda nasıl yer aldığını görmek için tıklayın.



2013 ilkbahar yaz siyah beyaz monokrom trend
Marc Jacobs/Moschino/Michael Kors


Tim Burton harikası Beetlejuice (nam-ı diğer Beterböcek) filmini çok sevenler bu sevimli yaratığın efsaneleşmiş siyah beyaz takım elbisesini hemen hatırlayacaktır. Yakın bir zamana kadar çizgili, siyah beyaz bir pantolon giydiğinizde size beterböcek benzetmesi yapanlar, bu sezon belli ki etrafta yüzlerce "beterböcek görecekler.
POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2