› 
 › 
@Pudra özel haberidir, izinsiz kullanılamaz. 17.05.2013

2013'ün en iyi bikinileri

Yaz kapıda, sahiller bizi bekler! Sezonun en iyi bikinilerini bir araya getirdik, tatil alışverine çıkmadan önce göz atın!

Koton

Gelmedi gelmedi diye isyan ettik, sonunda yaz kapıya dayandı. Gelişine söyleyecek sözümüz tabii ki yok; ama neyleyelim denizsiz, kumsalsız yazı! Bu yıl tatile gidemeyeceksiniz ya da denizle kavuşmanıza daha vakit var. Bize katılıp bu sezonun en güzel bikinileri arasında kendinizi kaybetmeye ve birkaç dakikalığına da olsa tatildeymiş gibi hissetmeye ne dersiniz?

2013'ün en iyi bikinilerini görmek için tıklayın.



H&M/Kom/Calzedonia

Bu yaz da renkli bikinilerden, straples üstlerden vazgeçmiyoruz. Bikini altlarınızın yanının ipli olmasını mı tercih edersiniz bilmiyoruz; ama bu yıl bikini altlarının kenarlarını biraz daha kalın olduğunu söylemeden geçmeyelim. Dümdüz, tekdüze bikinileri tercih edenlere inat bu sezon bikinilerde hep bir hareket mevcut, ya fırfırlar var ya da metal aksesuarlar...

Penti/Oye/Dagi

Bronzlaşma meraklılarının hiç hoşuna gitmeyecek bir haberimiz var. Bu yaz tasarımcılar bikinilerin yalnızca broznlaşmak için olduğunu inkar edercesine, içindeyken bronzlaşmanın kötü sonuçlar doğuracağı modeller ürettiler. Önerimiz bu şık modelleri giyerken kazaya kurban gitmemeniz için, bronzlaşmanızı engelleyecek güneş kreminizi yanında bulundurmanız ve güneşin altında durmaktan kaçınmanız.
POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2