› 
 › 
@Pudra özel haberidir, izinsiz kullanılamaz. 08.04.2014

2014 İlkbahar-Yaz abiye elbise trendleri

Mayıs ayının yaklaşmasıyla düğün, nişan gibi davetlerin de telaşı arttı. Henüz ne giyeceğinize karar vermediyseniz, abiye elbise rehberimize göz atmadan alışverişe çıkmayın.

Yakın arkadaşımızın ya da kız kardeşimizin en mutlu gününe ortak olurken, şüphesiz en şık görünen kadın da olmak isteriz. Davetten aylar önce dergileri karıştırmaya, defileleri incelemeye başlarız. Çok keyifli anlara tanıklık edeceğiniz düğün ya da nişanda şıklığınızla bütün bakışları üzerinize çekmek istiyorsanız, tepeden tırnağa kendinize özen göstermelisiniz. Davette demode görünmemek için trendleri bilmenizde mutlaka yarar var.

Peki 2014 İlkbahar-Yaz sezonunda nasıl elbiseler moda? Yeni sezonda uçuşan kumaşlar, hafif parlak dokular ve pudra tonlarının yanı sıra canlı renkler ön plana çıkıyor. Gelinliklerin daha sade bir görünümle tasarlanmasıyla abiyeler de sadeleşiyor ve sırt dekolteleri ön plana çıkıyor. Sırtınıza güveniyorsanız dekolte tercihinizi bu bölgeden yana kullanabilir, bu trend size sade geliyorsa derin yırtmaç akımına eşlik edebilirsiniz.



Yeni sezonda canlı renkler ön plana çıksa bile kırmızı halıda siyah tercih eden isimler revaçta! Bu nedenle koyu renkleri, abiye tasarımlarında oldukça fazla görüyoruz. Güvenli bölgenizde kalmak istiyor ve canlı renklerden fazla hoşlanmıyorsanız, siyah elbiseler her zamanki gibi kurtarıcınız olabilir. Pudra.com olarak önerimiz, elbise seçiminizi yaz aylarına çok yakışan canlı renklerden ve uçuşan kumaşlardan yana yapmanız. Sizin için seçtiğimiz 2014 İlkbahar-Yaz sezonunun en güzel abiye elbiselerine göz atarak davetin en şık ismi seçilmek için aday olabilirsiniz.
POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2