› 
 › 
@Pudra özel haberidir, izinsiz kullanılamaz. 27.10.2015

Trend Alarmı: Beyaz paltolar

Kışın beyaz giyilmez efsanesi sona eriyor. Bu sezon beyaz pardösüler altın çağını yaşıyorlar. Sezona damgasını vuracak bu trendin detayları haberimizde.

Soğuk havaların kapıyı çalması ile birlikte manto ya da pardösü arayışına girdiyseniz haberimizi okumadan alışverişe çıkmayın. Her zamanki gibi kışa en çok yakışan koyu renklerden birini tercih etmekten yanaysanız, bir daha düşünün. Çünkü bu sezon beyazlar moda sahnesine çok sağlam bir dönüş yapıyor ve dış giyim parçalarında hakimiyet kuruyor.
 
2015-2016 Sonbahar-Kış koleksiyonlarında beyaz paltolar podyumları resmen ele geçirdi. Bileklere kadar uzayan modeller ya da dizüstünde biten modeller, bu sezon neredeyse her boyda beyaz pardösüye rastlamak mümkün. Celine, Dolce&Gabbana, Donna Karan, Tod’s ve Fendi koleksiyonlarında beyazın asaletinden yararlanan markaların başında geliyor.
 
beyaz pardosu palto trend
Karbeyazının yanı sıra kırık beyazlara da sıkça rastladığımız paltolarda birçok alternatif karşımıza çıkıyor. Fendi'nin kabarık iddialı tasarımlarından Dolce&Gabbana’nın ince uzun feminen çizgilerine, Celine’in yakası kürklü modellerine kadar birbirinden farklı tasarımlar arasında aradığınızı mutlaka bulacaksınız.
 
Soğuk kış günlerinde içimizi açacak bu trend için koleksiyonlar arasından en sevdiğimiz beyaz pardösüleri seçtik. Galerimize tıklayarak siz de favori modelinizi seçebilirsiniz.
POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2