› 
 › 
@Pudra özel haberidir, izinsiz kullanılamaz. 08.09.2015

En iyi 2015-2016 Sonbahar-Kış reklam kampanyaları

Birçok ünlü, 2015-2016 Sonbahar-Kış kampanyalarında reklam yüzü oldu. Hangi ünlü, hangi reklam kampanyasında boy gösterdi acaba? Yanıtı Pudra.com'da!

2015-2016 Sonbahar-Kış sezonunda, dünyaca ünlü markalar yine birbirinden etkileyici reklam kampanyalara imza attılar. Bazı markalar her yıl olduğu gibi bu yıl da ünlü isimlerle işbirlikleri yaptılar. Pudra.com olarak ünlü ve marka işbirliklerini mercek altına aldık ve ünlülerin reklam kampanyalarından birbirinden eğlenceli, doğal, karizmatik ve seksi halleriyle kameralara poz verdiklerini gördük.

Yılın en eğlenceli kampanya fotoğrafları kuşkusuz Dolce&Gabbana'dan geldi. Aile odaklı kampanya çekiminin kadrosu oldukça kalabalık. Ashleigh Good, Monica Bellucci, Esmeralda Seay Reynolds, Sora Choi ve Tami Williams gibi isimlerin bulunduğu kampanya fotoğraflarında; oynayan çocukları, kulaklıklarla müzik dinleyen aile büyüklerini görüyoruz. 

Diğer ilgi çekici karelerden biri de Balmain'in kız kardeşlerle yaptığı kampanyaya ait. Yılın en popüler kardeşleriyle yapılan çalışmada Gigi Hadid, Kylie Jenner gibi isimler yer alıyor.

Geçtiğimiz aylarda Moschino, marka yüzü olarak ünlü pop şarkıcısı Katy Perry'i seçtiğini açıklamıştı. Merakla beklenen fotoğraflarda Katy Perry'i kısa siyah saçlarıyla tanımakta zorlanıyoruz.

Kate Moss ve Cara Delevingne'nin Mango kampanya fotoğraflarını Mango vitrinlerinde görmeyen kalmadı herhalde. Kate ve Cara tüm güzelliklerini bu fotoğraflarda ortaya çıkarmayı başarmış.

Baleden ilham alan Jimmy Choo 2015-2016 Sonbahar-Kış reklam kampanyasına poz veren Kate Hudson, fotoğraflarda oldukça huzurlu ve doğal görünüyor. Pudra.com'un en sevdiği 2015-2016 reklam kampanyalarını görmek için galeriye tıklayın.
POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2