› 
 › 
@Pudra özel haberidir, izinsiz kullanılamaz. 18.02.2016

En iyi 2016 İlkbahar-Yaz reklam kampanyaları

2016 İlkbahar-Yaz sezonunun en çarpıcı ve en beğendiğimiz reklam kampanyalarını bir araya getirdik.

Moschino

Dünyaca ünlü markalar 2016 İlkbahar-Yaz sezonu için iddialı ve birbirinden çarpıcı koleksiyonlar hazırladı. Tasarımlarının tanıtımını ise çarpıcı kampanyalarla güçlendirdiler. Ünlü isimlerin de yer aldığı ve ilgi çekici olduğunu düşündüğümüz reklam kampanyalarını bir araya getirdik.

Victoria's Secret melekleri deniz, kum ve güneş üçlüsüyle yaza "merhaba" dedi bile. İtiraf ediyoruz fotoğrafları gördükten sonra bavulumuzu hazırlayıp tatile çıkmak istedik. 

Her sezon ünlü isimleri marka yüzü yapan Topshop, yeni kampanyasının yüzü olarak Karlie Kloss'u seçti. New York'un ünlü fotoğrafçısı Tyrone Lebon tarafından çekilen karelerde sokak stili teması hakim. 

Son zamanların en popüler mankenlerinden Kendall Jenner'ı farklı kampanyaların yüzü olarak görüyoruz. İlk olarak beyaz iç çamaşırlarıyla Calvin Klein için poz veren model, Mango'nun kampanya çekimlerinde de yer aldı. 

Popüler ayakkabı markalarından Charlotte Olympia, leopar desenleri arasında sezonun trend olan kalın topuklu modelini en kışkırtıcı haliyle beğeniye sundu. Network ise sade ve yalın çizgisiyle çarpıcı siluetlere yer vermiş. En beğendiğimiz reklam kampanyalarını görmek için galerimize tıklayın.
POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2