› 
 › 
05.11.2017

AdL'nin yeni koleksiyonunda Mert Aslan ışıltısı

AdL'nin Mert Aslan tarafından tasarlanan yeni koleksiyonu ve bu koleksiyonu tanıttığı Night Zoom etkinliği ile ilgili detaylar Pudra.com'da.

2017 – 2018 Sonbahar/Kış AdL koleksiyonunda Mert Aslan’ın imzasını görüyoruz. Aslan, 70’lerin disko ruhundan ilham tasarladığı elbiseleriyle bu yıl fazla konuşulacağa benziyor. Işıltı dolu tasarımların tanıtıldığı Night Zoom gecesine Burcu Esmersoy, Işıl Reçber, Feryal Gülman ve Yasemin Özilhan gibi birçok ünlü isim katıldı.

Koleksiyonunda dikkat çeken parçalardan biri bele takılan kemerler oldu. Parlak elbiseleri, tulumları, kadife üstleri bu yıl çokça göreceğiz. Leopar desenli takımlar ise şık bir iş toplantısına giderken kullanacağınız parçalardan olabilir. Yılbaşında "ne giyeceğim?" diye şimdiden düşünmeye başladıysanız AdL'nin Mert Aslan koleksiyonuna bakmanızı öneririz.

AdL'nin Mert Aslan koleksiyonuna galerimizden göz atabilirsiniz.

Night Zoom'a katılan ünlülerin kıyafetlerine göz atacak olursak:

Yasemin Özilhan
Siyah parlak deri eteğiyle Mert Aslan'ın koleksiyonuna uygun giyinen Yasemin Özilhan, çizgili bol bir gömlekle her zamanki gibi çok şık görünüyor. 
 
yasemin

Işıl Reçber
Çiçekli bol bir takım giyen Işıl Reçber üzerine leopar desenli kürk tercih etmiş. Bu senin modası olan bol takımlar hem rahatınız hem de şıklığınız için dolabınızın vazgeçilmezi olacak.
ışıl

Feryal Gülman
Yeşilin ve kahverenginin sonbahar tonlarını kombininde tercih eden Gülman, adeta "kışın nasıl giyinilmeli?"nin cevabı gibi duruyor. Uzun kolye ve küpesi de uyum içerisinde aksesuar kullanımını gözler önüne seriyor.
feryal

Burcu Esmersoy
Kıyafetlerinizi siyah olarak kombinlerken siz de Burcu Esmersoy gibi çizmenizi farklı renkte kullanarak daha göz önünde olmasını sağlayabilirsiniz. Diz üstü çizme ya da botlar siyah deri taytlara çok yakışıyor. 
 
burcu
POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2