› 
 › 
@Pudra özel haberidir, izinsiz kullanılamaz. 17.11.2011

Ajda Pekkan For Twist Koleksiyonu

Yıllardır zamansız ve modern çizgisiyle modaya yön veren, her dönem takip edilen bir stil ikonu olmayı başaran Süperstar Ajda Pekkan, kış sezonunda ikinci koleksiyonu ile Twist mağazalarında yerini alıyor.

Ajda Pekkan For Twist Sonbahar Kış Koleksiyonu, 15 Kasım 2011 Salı günü bir basın buluşması ile tanıtıldı. Hazırladıkları koleksiyon ile büyük beğeni ve ilgi topladıklarını belirten Ajda Pekkan; "Geçtiğimiz yaz sezonunda sahnedeki Ajda Pekkan’dan çokça izler gördünüz. Sahnede görmeye alışkın olduğunuz göz alıcı şıklık ve ışıltı koleksiyonun büyük bölümüne hakimdi. Benim sahnelerde her dönem giymekten keyif duyduğum parçaları seçmiştik. Geçmiş ve günümüz Ajda Pekkan’ını harmanlamıştık. Giymek istediklerimden ve giydiklerimden yola çıkarak hazırladığımız yeni koleksiyonda, biraz daha Ajda’yım. Günlük hayatımda, seyahat ederken, alışverişe çıkarken yada arkadaş toplantılarımızda ben ne giyersem kendimi daha rahat ve mutlu hissederim düşüncesinden yola çıktım. Ama en temelde bu sezon Ajda Pekkan For Twist Koleksiyonu oldukça ‘cool ve rocker’ bir koleksiyon oldu’’ dedi.

Ajda Pekkan For Twist Koleksiyonunu görmek için tıklayın.

Yeni koleksiyon 16 Kasım itibariyle tüm Türkiye’deki Twist mağazalarında satışa sunuldu. 19 Kasım Cumartesi günü Ajda Pekkan İstanbul Capacity Alışveriş Merkezi Twist mağazasında moda tutkunları ile bir araya gelecek. Ajda Pekkan ayrıca yeni koleksiyonun tanıtımı kapsamında 22 Kasım’da Bursa Anatolium Alışveriş Merkezi’nde, 26 Kasım’da Ankara Gordion Alışveriş Merkezi’nde, 27 Kasım’da Trabzon Forum Alışveriş Merkezi’nde ve 29 Kasım’da Gaziantep Sankopark’ta moda tutkunları ile buluşacak.



Koleksiyon hakkında
Rock temasının hakimiyetinin devam ettiği“Ajda Pekkan for Twist Sonbahar Kış” koleksiyonu; rahatlık ve şıklığı bir araya getirerek , Ajda Pekkan’ı ulaşılmaz bir yıldıza dönüştüren ışıltısını moda severlere tam anlamıyla hissettiriyor.

Sırt dekoltesi en önemli detay
Sırt dekoltesi koleksiyonun vazgeçilmez detaylarından biri olarak karşımıza çıkıyor. Özellikle triko ve tulumlardaki dekolteler tüm dikkatleri üzerinize çekmenize neden olabilecek derinliğiyle sizi göz alıcı bir bedene büründürüyor.



Deri aksesuarlar olmazsa olmaz
Deri ve püskül detayları ile farklılaşan koleksiyonda, kışın sembolü parkalar taş işlemeler ile ışıldıyor. Bu sezon ilk olarak aksesuarlarında yer aldığı koleksiyon; kalın, deri korse kemerler, hacimli rock yüzükler, püskül detaylı ve yoğun zincir kullanımlı bileklikler ile zenginleşiyor.

Ayrıca bu harika koleksiyona Türkiye'nin her yerinden anında ulaşabilirsiniz. 21 Kasım Pazartesi gününden itibaren sınırlı sayıda sunulacak olan “Ajda Pekkan for Twist Sonbahar Kış” koleksiyonuna www.1v1y.com linkine tıklayarak ulaşıp, satın alabilirsiniz.
POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2