› 
 › 
@Pudra özel haberidir, izinsiz kullanılamaz. 05.05.2011

Atalar'dan Anneler Günü Koleksiyonu

Klasik ve modern çizgilerin yorumcusu Atalar'ın Anneler Günü’ne özel indirim sürprizleri harika! 8 Mayıs'a kadar tüm ürünlerde %20 indirim ve alışverişinizin yüzde yirmisi tutarındaki hediye çeki sizleri bekliyor.

Atalar 2011 İlkbahar Yaz Koleksiyonu’nda, genç ve genç kalmayı seven anneler için fuşya, sarı, turuncu, kırmızı, yeşil gibi güçlü ve çarpıcı renklerin bir araya geldiği tasarımlar yer alırken, klasik çizgiden ödün vermeyen anneler için ise pantolon-ceket takımlar ve blazer ceketler hem gece hem de gündüz kullanım alternatifleri sunuyor.

Atalar 2011 İlkbahar Yaz koleksiyonundan şık tasarımları görmek için tıklayın.

Bahçe ve kır çiçeklerinin ve soyut motiflerin kullanıldığı empirme kumaşlardan ve puantiye deseninden üretilen; uçuşan şifon, ipek ve koton vual elbiseler, Anneler Günü’ne özel zarif hediyeler arasında!



Eteklerde ise; verev, kloş ve drapeli modeller farklı boy alternatifleriyle, 70’li yıllara gönderme yapıyor. Pantolonlarda bol paça, kalem ve havuç modeller dikkat çekerken, cupra kumaşlar sıklıkla kullanılıyor.



Şık davetleri de unutmayan Atalar’da, uzun uçuşan feminen elbiseler ve yine kırmızı, turkuvaz, yeşil ve turuncu gibi canlı renklerin kullanıldığı abiye tasarımlar sıcak yaz akşamlarında kadınların tercihi oluyor.


www.atalargiyim.com.tr


Atalar 2011 İlkbahar Yaz koleksiyonundan şık tasarımları görmek için tıklayın.
POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2