› 
 › 
@Pudra özel haberidir, izinsiz kullanılamaz. 31.10.2011

BGN 2011-2012 Sonbahar Kış

Ünlü Fransız markası BGN, 2011-2012 Sonbahar Kış sezonu için kış parlaklıklarının yanında canlı ve keskin renklerden oluşan ustaca hazırlanmış nötr bir palet sunarken, tezat tonları bir araya getirip müthiş bir uyum ortaya koyuyor.

Detaylar, Fransızların ünlü markası BGN felsefesinin temel unsuru... Renklerin itinayla seçimi, kumaşların kalitesi, kesimlerdeki netlik ve incelik markanın özünü oluşturuyor. Yeni tasarım ekibi ilhamı sadece çağdaş dizayn çizgilerinden değil, aynı zamanda modanın ikonik çağlarından etkilenip retro-modern bir görünüm yaratıyor. 20’li yıllar 70’lerle; 1950’ler ise gelecekle buluşuyor… BGN, adeta zaman ve mekân içinde seyahat ediyor.

BGN 2011-2012 Sonbahar Kış koleksiyonunu görmek için tıklayın.

Koleksiyonun genel havasında asil ve tensel kumaşlar hâkim. Lüks yünlü kumaşlar, drapeli ipekler, günlük/rahat giyimi vurgulayan pamuklu kaliteler, kaşmir trikolar ve yumuşak dokunuşlu örme kumaşlar rahat bir şıklık ortaya koyuyor.



Koleksiyonda, Maskülen-Feminen stil içinde modern klasikler yeniden çalışılmış. Oranlar ve formlar ‘’rahat şık’’ bir siluetle sayısız kombinasyon olanağı sunuyor. Yapılandırılmış ve aynı zamanda rahat giyimi vurgulayan elbiseler, ipek bluzlar, saf
kaşmirler ve özgün emprimeler tamamen BGN ruhunu yansıtıyor.

2011/12 Sonbahar-Kış sezonu koleksiyonunda, BGN markası sezonsal trendlerin ötesine geçip, günümüz kadınının arzu ve ihtiyaçlarını kalite ve özgün stille birleştiriyor...
POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2