› 
 › 
@Pudra özel haberidir, izinsiz kullanılamaz. 04.01.2012

BGN 2012 İlkbahar Yaz Koleksiyonu

Akışkan kesimleri ve coşkulu renk tonlarıyla BGN'in 2012 İlkbahar Yaz koleksiyonunun 2 temel öğesi var: Şıklık ve rahatlık.

BGN, her modern kadının gardrobunda yer alması gereken neşeli renklerin yarattığı efektler, çarpıcı baskılar ve tensel kumaşlar üzerinde yoğunlaşıyor. Şık ve giyimi kolay parçalar, retro detaylarla çekici hale bürünüp, günlük giyiminin ardından gece giyiminde de rahatça kullanılabiliyor.

BGN 2012 İlkbahar Yaz koleksiyonunu görmek için tıklayın.

Bu sezona iyimser renkler hakim. Kobalt mavisi, koyu sarı, menekşe moru ,altın , turkuaz ve kızıl rengin canlı tonları; pasteller, Hawaii‘den ilham alinan tropikal çiçek motifleriyle ve son derece modern lazer baskilar ile birlikte sunuluyor. Cesur renk paleti ve grafik desenler BGN’in usta tasarımları ile eşsiz bir denge yaratıyor.



BGN, varolduğu günden bugüne lüks kumaş anlayışından ödün vermiyor. Pike yüzlü dokumalardan satenlere, gündelik yünlü kalitelerden ipek kreplere, örmelerden yazlik tivitlere… Herbiri kalitesi ve rahatlığı için özenle seçilmiş ve dökümlü şıklığı yansıtıyor.
POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2