› 
 › 
07.02.2020

Burberry İlkbahar Yaz 2020 Koleksiyonu

Burberry'nin merakla beklenen İlkbahar Yaz 2020 Kampanyası'nın başrollerinde Hadid kardeşler ve Kendall Jenner yer alıyor. Fotoğraflar Inez & Vinoodh'dan.

Burberry İlkbahar Yaz 2020 Koleksiyonu: Evolution

Riccardo Tisci, fotoğraflarını Inez & Vinoodh ikilisinin çektiği Burberry İlkbahar - Yaz 2020 koleksiyonunun kampanya fotoğraflarını paylaştı.
 
Gigi & Bella Hadid & Kendall Jenner

Londra Moda Haftası'nın kapanış defilesinde sunulan Burberry'nin İlkbahar Yaz 2020 Evolution koleksiyonunun baş karakterleri son dönemin en popüler modelleri Bella Hadid ve Gigi Hadid kardeşler ile Kendall Jenner oldu.
 
Gigi & Bella Hadid & Kendall Jenner

Burberry İlkbahar Yaz 2020, Evolution koleksiyonu, Londra Moda Haftası kapanış defilesinde, soldan sağa sırasıyla Gigi Hadid, Bella Hadid, Kendall Jenner

Hadid kardeşler ve Kendall Jenner, hem kampanya fotoğraflarında hem de defilede yer aldılar. Şovda kullanılan her bir parça ve şovun kendisi karbon-nötr olarak tasarlandı. 

Dünya görüşünü paylaşmak konusunda çoğu zaman ketum olan Riccardo Tisci bu koleksiyonda daha açık sözlü davrandı ve koleksiyon ile Amazon ormanları yangınına, iklim değişikliğine farkındalık kazandırmaya çalışan genç aktivist Greta Thunberg’e ve çıktığı Atlantik yolculuğuna dikkat çekmeye çalıştığını açıkladı. 
 
Gigi Hadid Bella Hadid Kendall Jenner

Riccardo Tisci, bu koleksiyonda ayrıca yetişkin ve gençler arasında çizgiyi oldukça net belirti ve defilede iki neslin karışımını sundu.
POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2