› 
 › 
18.06.2018

Chanel 2019 Cruise koleksiyonu

Chanel, Karl Lagerfeld imzalı 2019 Cruise koleksiyonunu, Paris'te La Pausa gemisiyle dekore edilen Grand Palais'de sergiledi.

Cruise koleksiyonlarını Singapur, Dubai, Seoul ve Küba’da sergileyen Chanel, 2019 Cruise koleksiyonu için ikinci kez Paris’e geldi.

Chanel’in 2019 Cruise Koleksiyonu, markanın kurucusu Gabrielle Chanel’in Fransız Rivierası’ndaki Roquebrune-Cap-Martin’deki yazlık evinden adını alan La Pausa gemisiyle dekore edilen Grand Palais’de sergilendi.
 
Chanel 2019 Cruise koleksiyonu defilesi


Defileyi Kristen Stewart, Margot Robbie, Lily-Rose Depp, Ralph Fiennes, Tuğba Sunguroğlu ve Caroline de Maigret’nin arasında olduğu kalabalık bir davetli topluluğu izledi. Defilede dünyanın en popüler manken kardeşlerinden olan Bella ve Gigi Hadid kardeşler de görev aldı. 

Beyaz, mavi, lacivert renkleri ile pudra tonlarının ağırlıkta olduğu koleksiyonda, Chanel'in imzası olan ceketler, soft tonlarla bir araya getirilmiş. Özellikle diz üstünde etek ve elbise yönünden zengin olan koleksiyonda tüm kombinasyonlar, Fransızlarla özdeşleşmiş berelerle kombinlenmiş ve asla feminen çizgisinden ödün vermemiş.
 
Chanel 2019 Cruise koleksiyonu defilesi

2019 Cruise koleksiyonunda Karl Lagerfeld, 1980’lerde Chanel için yaptığı tasarımlardan ilham almış. Denizci pantolonlarının mini ceketlerle birleştirildiği, berelerin defilenin yıldızı olduğu koleksiyon, gerçek bir gemi seyahatini anımsatıyor.
POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2