› 
 › 
@Pudra özel haberidir, izinsiz kullanılamaz. 15.03.2011

Desa 2011 İlkbahar Yaz deri ceket modelleri

Şehirli dokunuşları doğaya özgü tonlarla bir araya getiren Desa, keşfetmeyi seven moda tutkunlarının gözlerini kamaştıracak!

Desa 2011 İlkbahar Yaz Koleksiyonu’nun renk ve desenleriyle doğaya özgü duruşu şehir hayatına taşıyan tasarımları, modern hayatın keşfetmeyi seven insanlarından esinlenilerek yaratıldı. Hem hırslı ve sportif, hem de resmi ve rahat parçalarıyla farklı tarzlara hitap eden koleksiyon, dünyaca ünlü İtalyan tasarımcıların imzasını taşıyor.
Desa 2011 İlkbahar Yaz deri ceket modellerini görmek için tıklayın.

Başlıca ilham kaynaklarını 70’lerin haki tonları ile yoğrulmuş şıklığı ve 90’ların duru, atletik ve neo-minimal ruhundan alan Desa 2011 İlkbahar-Yaz Koleksiyonu, spor, sofistike ve seksi olmaktan hoşlananlara heyecan veriyor.

Deri ve süet parçalarla zenginleştirilen kaban, trençkot ve explorer ceketler, bu sezonun kilit parçaları.



Yeni sezonda Desa, çağdaş yapısı ile yenilikçi bir deri markası olmasının yanı sıra kadim el sanatçılığı geleneğini de ustalıkla yaşattığını vurgulayacak ürünlere imza atıyor ve bu koleksiyon ile geleneksel tekniklerden modern bir tarz yaratıyor.



Desa, özellikle deri ceketlerde kullandığı el işi tekniklerinde kendini gösteren bu farklı tarzı, pamuk, keten, şifon gibi kumaşlarla birlikte cesurca ve ustalıkla kullanıyor.


Desa 2011 İlkbahar Yaz deri ceket modellerini görmek için tıklayın.
POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2