› 
 › 
@Pudra özel haberidir, izinsiz kullanılamaz. 16.01.2014

Diane Von Furstenberg’in yeni sergisi: Journey Of A Dress!

Diane Von Furstenberg’in geçtiğimiz günlerde Los Angeles’ta açılan “Journey Of A Dress” adlı sergisi moda tutkunlarını tarihi bir yolculuğa çıkarıyor.

Diane Von Furstenberg’in Los Angeles Wilshire May Company binasında açılan “Journey Of A Dress” adlı sergisinin açılışı geçtiğimiz gece, birçok ünlünün katılımıyla gerçekleşti. Eski ve yeni DVF tasarımlarının mankenler üzerinde sergilendiği galeride, tasarımcının 26 yaşındayken moda dünyasına kazandırdığı ve bugün artık bir ikon haline gelen anvelop elbisenin ilk tasarımları da bulunuyor. Bu yıl Diane Von Furstenberg ünlü anvelop elbisesinin 40. yılını kutluyor. Sosyologların kadının özgürlüğünün sembolü olarak yorumladığı anvelop elbisenin, 10 milyondan adetten fazla satıldığı biliniyor.

Andy Warhol, Helmut Newton, Annie Leibovitz gibi sanatçıların ve fotoğrafçıların Diane Von Furstenberg ile yaptıkları çalışmalar ve ünlü tasarımcıyı anlatan sevgi dolu notları galeride sergileniyor. Her tasarımını kendi çocuğu gibi gören Diane Von Furstenberg açılışta çok duygulu anlar yaşadığını tahmin etmek hiç de zor değil.


“Feel like a woman, wear a dress!” mesajını veren moda sergisinde, zamansız tasarımlar elmas biçimli kaideler üzerinde gruplar halinde sergileniyor. Duvarlar ve yerler tasarımcının mavi yılan derisi, kırmızı leopar gibi ünlü baskılarıyla dekore edilmiş. “Journey Of A Dress” adlı sergi 1 Nisan tarihine kadar moda tutkunlarını bekliyor.

Gwyneth Paltrow, Rachel Zoe, Coco Rocha, Seth Meyers, Ahna O'Reilly, Demi Moore, Allison Williams, Ashley Olsen gibi birçok ünlü isim serginin açılışında Diane Von Furstenberg’i yalnız bırakmadı. Davete ünlüler Diane Von Furstenberg tasarımlarıyla katıldı.

Sergiden fotoğrafları ve açılışa katılan ünlüleri görmek için galeriye tıklayın.
POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2