› 
 › 
@Pudra özel haberidir, izinsiz kullanılamaz. 12.03.2010

Diesel "Jean"in kitabını yazdı!

Bazıları seksi, bazıları cool durmayı tercih eder... Diesel jean koleksiyonunda bu sezon her ikisi de var.

Diesel, 2010 İlkbahar/Yaz jean koleksiyonunda su ve ateşin simyasından esinlendi. Özellikle kotların yıkama ve dikişlerinde bu etkiyi görmek mümkün.


Diesel 2010 İlkbahar/Yaz jean modellerinin hepsini görmek için tıklayın.






Ateş grubunda itfaiyeci kıyafetlerinden ve ateşin simyasından esinlenen denimlerde, özel tekniklerle geliştirilen yıpranmış görünüm ve kumaşda yanmış hissi veren efektler dikkat çekiyor.





Ateşin karşıt grubu sudan esinlenen grup ise mavi ve gök mavisi tonlarıyla serinlik hissi yaratıyor. Gölgeler, koyu indigo denim kumaşından sert ağartılmış parçalara dağılıyor. Suyun simyasından yola çıkan grupta damla ve su sıçramış hissi veren efektler ön plana çıkıyor.





Diesel 2010 İlkbahar/Yaz jean modellerinin hepsini görmek için tıklayın.


Sezonun en iddialı yıkaması: Blue Eyecons
Diesel’in en deneysel denim yıkama tekniğiyle erkekler için geliştirdiği yıkama, denim işciliğinin en yüksek derecesini ve uzmanlığını göstermek için yapıldı. Tasarımda “Blue” açıkca denimi simgelerken, “eyecon” denim tutkunlarını ifade ediyor. Diesel’in ikonik ve emsalsiz yıkamaları arasında yerini alacak olan “Blue eyecons”, denim tutkunları mutlaka gardıroplarında olmasını isteyecekler. Blue eyeconsun bir başka özelliği ise baskı, sürtme, taşlama işlemi gibi üretim sürecinin her aşamasının 10 saatten fazla sürmesi.

Diesel denim yeni sezon koleksiyonun en yazlık parçasını gündelik giyim oluşturuyor. Işıltılı renklerle yenilenen yeni sezonun denim renkleri ise açık mavi, pembe, turuncu ve yeşil tonları olacak.





Aşırı rahat tasarımlar
Kadın denim koleksiyonunda hafif ve ince denim kumaşlarla hazırlanmış, düşük bel pijama rahatlığında pantolonlar sezona ayrı bir hava katacak. Aşırı rahat tasarımlar, denim tutkunlarını şehrin kargaşasından uzaklaştırarak, egzotik bir rüyaya sürükleyecek.





Yeni sezon kadın koleksiyonunda ayrıca bilekten fermuarlı skinny “Zivy” modeli, fermuarlı cepli skinny “Clushy” modeli, kapaklı cepli “Totta” modeli bulunuyor.



Diesel 2010 İlkbahar/Yaz jean modellerinin hepsini görmek için tıklayın.
POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2