› 
 › 
@Pudra özel haberidir, izinsiz kullanılamaz. 11.08.2016

Dilek Hanif for Koton 2016-2017 Sonbahar-Kış Koleksiyonu

Dilek Hanif for Koton 2016-2017 Sonbahar-Kış koleksiyonuna genç ve romantik bir hava hakim. Yeni koleksiyonun detayları Pudra.com'da.

Dilek Hanif'in Koton için özel olarak hazırladığı Dilek Hanif for Koton'un 2016-2017 Sonbahar-Kış koleksiyonu her zamaki gibi çok iddialı. Yeni koleksiyon, genç, romantik ve elegan bir tema etrafında kurgulanmış.

Renklerin ön plana çıktığı Dilek Hanif for Koton 2016-2017 Sonbahar-Kış Koleksiyonda, farklı kumaşlar bir araya geliyor. 32 parçadan oluşan yeni koleksiyonda, ekru, pudra pembesi, mint, mavi ve lacivert renklerinin hakimiyeti söz konusu. 

Tasarımlarda kullanılan detaylar yeni sezondaki koleksiyona romantik bir hava katıyor. Pliseler, pili-soleyler, drapeler, volan detayların kullanıldığı tasarımların yanı sıra koleksiyonda ters dikişlere ve farklı dokulara da yer verilmiş. Geçtiğimiz sezondaki 3D efektli çiçek aplike kumaşları sevenlere müjde! 3D efekt çiçek aplikeler bu sezon da koleksiyonda yer alıyor. 

Zarafet ve sadeliğin önem taşıdığı yeni koleksiyonda derin sırt dekolteleri elegan bir duruş sergilerken, koleksiyonun en önemli parçalarını da tül üzerine floral brodeli kumaşlardan oluşan genç ve romantik elbiseler ile kloş etekler oluşturuyor.

Bu sezon düğünler için gece kıyafeti arayanlar mutlaka Dilek Hanif for Koton 2016-2017 Sonbahar-Kış koleksiyonuna göz atmalı. Koleksiyonu incelemek için galerimize tıklayın.
POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2