› 
 › 
@Pudra özel haberidir, izinsiz kullanılamaz. 30.03.2011

Divarese 2011 İlkbahar Yaz - Ayakkabı Modelleri

Stil sahibi kadın ve erkeğin markası Divarese, yeni sezonda ayakkabı tutkunlarına çekici tasarımlarla dolu, farklı bir koleksiyon sunuyor. Ayakkabı koleksiyonu Pudra.com'da.

Divarese 2011 İlkbahar Yaz Kadın Koleksiyonu’nda yer alan tasarımlarda, şık çizgilerin yanı sıra retro detaylar dikkat çekiyor. Divarese moda dünyasındaki kuvvetli geçmişi, kaliteye verdiği önem ve çekici tasarımlarıyla İlkbahar Yaz 2011 sezonunu farklı duruşuyla karşılıyor.

Divarese 2011 İlkbahar Yaz ayakkabı koleksiyonunu ve fiyatlarını görmek için tıklayın.



Geniş ve ince bantlar, büyük tokalar, zincir, örgü ve zımba detayları Divarese koleksiyonunun göz alıcı öğeleri arasında yer alıyor.

Kırmızı, bej, kahve, taba, mavi, turuncu, krem gibi renkler yeni sezonu müjdelerken, yaz davetleri için lame ve siyah renkli stilettolar görüyoruz.



Hafta sonu rahat bir tatil vaad eden sandaletler, modern tasarımları ile dikkat çekiyor. Birkaç sezondur vazgeçilmez olan babetler deri, rugan ve süet malzemeler ile hazırlanmış.



Çanta koleksiyonu hakkında
Kadın koleksiyonundaki tüm çanta modelleri ayakkabı koleksiyonu ile uyum sergiliyor. Ayakkabılarda gördüğümüz renkliliği çanta koleksiyonunda da görüyoruz. Clucth çantaları günün her anı, şık bir spor kıyafetle yada bir gece elbisesi ile kullanabilirsiniz. Zincir saplı çantalar bu sezonda iddasını sürdürürken zımba detaylı çantalar günlük kullanım için şık ve rahat.

Divarese 2011 İlkbahar Yaz ayakkabı koleksiyonunu ve fiyatlarını görmek için tıklayın.
POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2