› 
 › 
17.08.2010

Doridorca'dan Sonbahar Kış Koleksiyonu

Her sezon farklı bir moda konseptiyle sezonu karşılayan Doridorca, yeni sezonda Senem Özmen Kandağ imzalı asimetrik kesim modelleriyle fark yaratıyor.



Doridorca'dan seçtiğimiz gece elbiselerine ve fiyatlarına bakmak için tıklayın.

Kendine özgü feminen çizgisiyle moda dünyasında ilgi odağı olan Doridorca’nın yeni koleksiyonunu şifon, kadife ve bol kesimli uzun elbiselerin yanı sıra özellikle kadınların yoğun iş temposunda rahatlıkla kullanabileceği kısa elbiseler 2010 Sonbahar-Kış Sezonu’nun vazgeçilmez parçalarını oluşturuyor.

Yeni sezonda şık tasarımlar revaçta
Moda dünyasında şık koleksiyonlara imza atan tasarımcı Senem Özmen Kandağ, 2010-2011 Sonbahar Kış koleksiyonunda "masumluğu ve asilliği" ön plana çıkardığını belirtiyor.




Gece elbiselerinde özellikle yeni sezonda oldukça revaçta olan siyah, beyaz, saks mavisi, saten parlak kırmızı ve leopar desenleri kullandığını söyleyen tasarımcı, iş kıyafetlerinde toprak tonları, bej, pudra, camel, ve kül rengine ağırlık verdiğini söylüyor.

Farklı tasarımlarıyla ünlülerin de tercih ettiği Senem Özmen Kandağ tasarımları özel taşlarla birleşince kadınları aksesuar arayışından kurtarıyor.

Doridorca, Atalar Mağazaları’nda ve Şişli Bomonti’de satışa sunulmaktadır.

www.dori.com.tr
POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2