› 
 › 
@Pudra özel haberidir, izinsiz kullanılamaz. 06.04.2010

Doridorca'nın gece elbiseleri çok şık!

Gece elbiselerinde iddialı Doridorca'nın yeni sezonunda Swarovski taşlı işlemeleri, asimetrik kesimleri var. Mezuniyet elbisesi arayanlara duyurulur!

Gece elbiseleri konusunda kendine özgü çizgisiyle fark yaratan Doridorca, ilkbahar yaz sezonunu iddialı model ve kesimlerle karşıladı. 100 farklı modelden oluşan ve Senem Özmen Kandağ imzalı 2010 ilkbahar yaz koleksiyonu’nda zarif bir kadın silueti ortaya çıkaran abiye tasarımların yanı sıra tek omuzu açıkta bırakan etkileyici kokteyl elbiseleri ve zengin detaylara sahip straplezler de bulunuyor.

Özellikle mini elbiseler, mezuniyet elbisesi arayan genç kızlar için birebir!

Doridorca'nın 2010 İlkbahar Yaz koleksiyonundan seçtiğimiz gece elbisesi modellerini görmek için tıklayın.





Şifon, tül gibi hafif ve uçucu kumaşların yanı sıra özel saten ve tafta kumaşların kullanıldığı yeni koleksiyonun ana renklerini ise vizon, nar çiçeği, mercan ve petrol mavisi oluşturuyor.

Drapeler ve farklı katlama yöntemleriyle karakterize edilen Doridorca 2010 ilkbahar yaz koleksiyonu, asimetrik kesimlerle güncel trendlerin yakalarken, detaylarda çiçek, kurdele gibi üç boyutlu aksesuarlar, tamamen elle yapılan işlemeler ve Swarovski taşlar dikkat çekiyor.





Türkiye’de 150 satış noktasında yer alan Doridorca’nın yeni sezon tasarımlarına ve iletişim bilgilerine www.dori.com.tr adresinden ulaşabilirsiniz.


Doridorca'nın 2010 İlkbahar Yaz koleksiyonundan seçtiğimiz gece elbisesi modellerini görmek için tıklayın.
POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2