› 
 › 
30.03.2018

Ebru Atılgan, Exquise ile ilk kez MBFWI podyumunda!

Ebru Atılgan'ın Exquise Sonbahar/Kış 2018 koleksiyonu defilesi, Mercedes-Benz Fashion Week Istanbul 2018 kapsamında 29 Mart'ta Zorlu PSM'de gerçekleşti.

Mercedes-Benz Fashion Week Istanbul podyumunda ilk kez yer alan Exquise’in Urban Jungle isimli Sonbahar / Kış 2018 koleksiyonu, kadınların şehirli hayatlar yaşarken bireyselleşme çabasından yola çıkıyor ve bu süreçte tercih ettikleri renkleri, dokuları, kombinasyonları ve aksesuarları bir çeşitlilik olarak önümüze seriyor.

2008 yılında kurulan ve kısa sürede uluslararası bir moda markası haline gelen Exquise markasının kurucusu Dilan Güme önderliğinde ve Ebru Atılgan'ın tasarım direktörlüğünde hazırlanan koleksiyonunda yer alan parçalar, tüm sezonlarda olduğu gibi bu sezonda da bilinçli ya da içgüdüsel alternatif yollar arayan ve tempolu hayatın ritmini tutan kadınlara hitap ediyor. Müzik dinlemek, dans etmek, yeni lezzetler keşfetmek için dünyanın bir ucundan diğerine gitmeye üşenmeyen modern kadınlar için, entelektüel ve hayatla flört etmeyi seven stiller yaratıyor. 

Satışlarının büyük bir çoğunluğu yurtdışına gerçekleşen Exquise, Doğu Avrupa, Rusya, Orta Asya, Orta Doğu, İrlanda ve Orta Doğu ülkelerine ihracat yapıyor. Bunun yanı sıra, ürünlerini yurtiçindeki moda severlerle de buluşturabilmek için Mart 2016'da online satış sitelerini hayata geçirdiler. shop.exquise.com'dan Türkiye’nin her noktasına gönderim yapabilen Exquise, 2017'nin son çeyreğinden bu yana da İstanbul’da Wepublic ve Maritsa Store’da yer alıyor.

Tasarım direktörlüğünü Ebru Atılgan'ın üstlendiği koleksiyonun defilesinin koreografisi Öner Evez’e ait. MAC profesyonel makyaj artistlerinin hazırladığı makyaja, Makas ekibinin tasarladığı saçlar eşlik ediyor. 

Vintage silüetlerden zamansız kostümlere dönüşen Exquise Sonbahar / Kış 2018  koleksiyonunda ağırlıklı olarak faux fur yaka ve manşetler, yün paltolar, kalem etekler, şifon elbiseler ve dantel bluzlar yer alıyor. Cesaretini feminenliğinden alan koleksiyonun cool duruşunu şaşırtıcı detaylar tamamlıyor. İlk kez klasik takımların da yer almaya başladığı koleksiyonda ufak aksesuar değişiklikleriyle günden geceye geçen kombinasyonlar yaratmak mümkün. 

Işıltılı kumaşlarla hareketlenen tasarımlarda el işlemesi boncuklar, iri payetler, floral desenler, aristokrat pötikareler ve alışılmışın dışında bağlamalar dikkat çekiyor. İlk günden itibaren farklı kumaş dokularını bir arada kullanmayı seven Exquise’in renk blokları bu sezonda bordo ve pembe kardeşliğinin yanı sıra, yeni yeşilleri, toprak tonlarını ve vazgeçilmez kırmızıları kucaklıyor. 

Koleksiyona ve defileye dair tüm fotoğrafları görmek için galerimize tıklamayı unutmayın.
POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2