› 
 › 
30.03.2016

Ebru Şallı'dan sportif şıklık

Koton, Ebru Şallı ile iş birliğini sürdürüyor. 2016 İlkbahar-Yaz Koleksiyonu ile moda ve spor tutkunlarına yine çok iddialı bir koleksiyon sunuyor.

Plates deyince aklımıza ilk gelen isimlerden Ebru Şallı moda ve spor tutkunları için bir kez daha Koton ile iş birliğini sürdürüyor. 2016 İlkbahar -Yaz koleksiyonunda spor modasının en trend parçalarını ‘Ebru Şallı Loves Koton Sport’ koleksiyonunda sunarak kadınların spor yaparken de stil sahibi görünmesini vaat ediyor. 

Spor yaparken de şık görünmek isteyenlere yönelik hazırlanan ve Koton Sport Koleksiyonu içinde yer alan en özel kapsül koleksiyon, yeni sezona hızlı bir giriş yapıyor. Ebru Şallı’nın dokunuşları ile hayat bulan ‘Ebru Şallı Loves Koton Sport’ Koleksiyonu, farklı spor dallarına uygun tasarımları ve hem şık hem de fonksiyonel detaylar ile zenginleştirilmiş ürünleriyle Koton mağazalarında yerini alıyor.
 

Ebru Şallı Loves Koton Sport koleksiyonunu görmek için galeriye tıklayın. 


Koleksiyon, kadınların kendilerini iyi hissetmesini ve hayata pozitif bakış açısı ile bakmalarını sağlama hedefinden hareketle, hazırlanan 50 parçadan oluşuyor. Koleksiyonun ana renkleri olan pembe, siyah, gri, beyaz ve mint yeşiline bu sezon gümüş ışıltılı detaylar eklenmiş.
 
Asimetrik kesimlerin ön plana çıktığı parçalar, bu sezon aynı zamanda file detaylar ve yazılı baskılar ile zenginleştiriliyor. Koleksiyonda yer alan sporcu sutyenleri, yenilenmiş formları ile ön plana çıkarken, geçen sezon oldukça ilgi gören, kalça bölgesini daha kalkık gösteren taytlar da yeni sezonda iddiasını koruyor.
 
Koleksiyon parçalarını Koton mağazalarında ve koton.com’da satın alabilirsiniz.
POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2