› 
 › 
03.08.2018

Elie Saab artık Vakko bünyesinde Zorlu AVM'de

Zorlu AVM içerisinde açılan Elie Saab mağazası, markanın peri masalını günlük yaşama taşıyan RTW koleksiyonlarına ev sahipliği yapıyor.

Vakko bünyesinde Zorlu AVM içerisinde açılan Elie Saab mağazası, markanın ‘peri masalını’ günlük yaşama taşıyan RTW koleksiyonlarına da ev sahipliği yapıyor.

Elie Saab Kış Buketi (Bouquets d’Hiver) adını taşıyan 2018-2019 Sonbahar Kış Koleksiyonu, gri şehir manzarasının üzerine çiçeksi bir görünüm sunuyor.

Ağırlıklı siyah olmak üzere; beyaz, kırmızı, toz mavi ve şarap rengi dokunuşlarla, koleksiyon çiçek izleri, nakışlar ve aplikasyonlar barındırıyor. İlgi çeken bir tablodan fırlamışçasına koleksiyona yansıyan, buketler tasarımlardaki yerini alıyor. Drapeli ve kırmalı kumaşlar, ince siyah tül ve girifit danteller, blazer, pantolon ve elbiselerde kullanılıyor.

Elie Saab yeni koleksiyonElie Saab'ın yeni koleksiyonunda uzun ceketlerde ve zarif gece elbiselerinde buketler göğüs kısmında başlıyor ve tasarımın devamında da kendini gösteriyor. Elie Saab bu çiçeksi görünümü, ceket ve etekleri süsleyen 3D rozetlerde de kullanıyor. Victoria döneminden esinlenen yüksek boğazlar, boyundaki tüyler, keskin omuzlar ve kollar koleksiyonun romantizmini gözler önüne seriyor. Renoir’ın tablolarında görülen kadife ilmekler yakalardan sarkıyor. Payetler gece karanlıkta parlıyor, geniş paçalı pantolonlar ve tulumlarda, havadar kumaşların hareketi bu parıltıya ekleniyor. Altın elmaslı tül elbiseler koleksiyona şık bir zarafet katıyor.

Kadınsılığa övgü devam ediyor
Elie Saab, elbiselerini süsleyen monogram baskı şeklinde amblemini de koleksiyonda sunuyor.Monogram, koleksiyonun bazı deri çantalarında, geniş omuz askısı tokası ile altın bir parça da işleniyor. Kadınsı bir dokunuş için, çantalarda inci ve büyük kristaller kullanılıyor. Parfüm şişesi, ayakkabı koleksiyonunu bitiren metalik ve elmas şeklini alıyor. Kış güneşine ‘hoş geldin’ demek adına, gözlükler bu sezon daha yuvarlak bir hal alıyor ve ince çerçeveleri inci ile süsleniyor.

Elie Saab detayları ile bezenen dantel, dengeli ve ölçülü lüksü yansıtan 2018-2019 Sonbahar Kış Koleksiyonu sadece bir clin d’oeil (parıltı) değil, aynı zamanda markanın kadınsılığa övgüsünü devam ettiriyor.

Westbound Sapağı: Macerayı sevenlerin hayal gücünü besliyor

Zorlu mağazasında yer alan Pre-Fall 2018 koleksiyonu sofistike çizgileri ve daha kadınsı bir görünümü yansıtıyor. Kurak çöllerde nadir çiçek açan sezonlar gibi, koleksiyon şarap rengi, siyah & beyaz çiçek desenleri ile başlıyor. Batı motifleri olan ince dantel, kalın lazer kesim deriyle birleşerek koleksiyonun anahtar parçalarını yaratıyor.

Güney Batı’dan ilham alan, çölde doğan gümüş ve altın metalik atlar, deri ceketlerden jilelere, süet bantlardan eteklerin alt kısımlarına ve kolların sonlarına kadar pek çok detaya hareket katıyor. Gizli tüyler, ayak bileğindeki etekler ve kürklü ceketlerde çöl rüzgarlarında uçuşuyor. Özellikle tasarlanan kelebekler, kalpler, papağanlar; enerjik renkler ve pastel tonlarını koleksiyona taşıyor.

Markanın koleksiyonunda ilk kez kullanılan taç, tişörtler üzerinde altın bir aplik, baskı veya işlenmiş düğmeler olarak kendini gösteriyor. Deri el çantaları etrafında metalik bir zırh olarak da karşımıza çıkabiliyor.

Pre-Fall’18 Westbound Sapağı koleksiyonu, yoğun bir dekoratif bütünlüğü bir araya getiriyor ve Elie Saab’ın kadınsı formunda, macerayı düşleyenlerin hayal gücünü besleyen katmanları, kumaşları ve renkleri buluşturuyor.

Koleksiyondaki parçalar için galerimize mutlaka göz atın!
POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2