› 
 › 
@Pudra özel haberidir, izinsiz kullanılamaz. 23.08.2011

Faik Sönmez 2011-2012 Sonbahar Kış

Faik Sönmez 2011-2012 Sonbahar Kış koleksiyonu, 1950 ve 60’ların akımları ve doğadan alınan ilhamla hayata geçti. Bu güzel koleksiyon Pudra.com'da.

Toprak tonları, gri, bordo, gece mavisi, hardal, ördek başı yeşili, royal mavi 2011 -2012 Kış koleksiyonunda öne çıkan renkler olurken geometrik formlar, volanlar, kürk detaylar ve pırıltılar koleksiyonun geneline yayılmış durumda. Geçtiğimiz sezonda da moda olan dantel, bu sezon farklı yorumlarla yine koleksiyonda yerini alıyor.

Faik Sönmez 2011-2012 Sonbahar Kış koleksiyonunu görmek için tıklayın.

Faik Sönmez 2011-2012 Sonbahar Kış koleksiyonunda ipek, şifon, dantel gibi romantik kumaşlar saten ve örme kumaşlarla birleştirilerek elegan bir şıklık yaratıldı. Püskülden payete, şifondan satene, kürkten dantele her şeyi bu koleksiyonda bulmak mümkün.

Sezonun gözdelerinden puantiye, leopar ve yılan desenleri elbiselerde, bluzlarda, tuniklerde ve trikolarda farklı yorumlar getirilerek kullanıldı.
























İş kıyafetleri her zamankinden daha geniş yer buldu. Kum saati silueti ve bele oturan ceketler iş kıyafetlerinin tanımlayıcı özellikleri arasında. Kloş, plili ve dar etekler balıkçı yaka trikolar ve volanlı gömleklerle bütünleniyor. Zarif etek-ceket takımlar Fransız havası estiriyor. Çeşit çeşit puantiyeli bluzlar ve hırkalar sıcak kış şıklığını yakalıyor. Truvakar kol hırkalar ve krep elbiseler 50’li yılları yeniden yaşatıyor. 60’lar tarzı klasik haline gelmiş bisiklet yaka Chanel ceket modelleri yeniden yorumlanarak dantel bluzlarla bütünleniyor. Desenleriyle kışın gri havasını açan günlük elbiseler yanında, fiyonk ve volan detaylarıyla günden geceye devam edilebilecek elbiseler sunuluyor.


Faik Sönmez mağazaları:
Faik Sönmez 2011 İlkbahar Yaz koleksiyonu; İstanbul’da Nişantaşı, Erenköy, Etiler, Cevahir AVM, İstinyepark AVM, Beylikdüzü, Bakırköy, Marmara Forum AVM, Capitol AVM, Capacity AVM; Ankara’da Ankamall AVM, Armada AVM, Cepa AVM, Ankara Panora AVM; Antalya Deepo AVM, Terracity AVM; Gaziantep’de Sankopark AVM; İzmir’de Alsancak, Çiğli Kipa AVM; Agora AVM; Bursa’da Zafer Plaza AVM, Korupark AVM; Eskişehir’de Neo AVM; Konya’da Kule AVM; Kayseri’de Park AVM; Mersin’de Forum Mersin AVM ve Adana mağazası ile Türkiye’nin dört bir yanındaki satış noktalarında yer alıyor.
POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2